طرز تهیه سس سالسا
دستور العمل آسان سالسا خانگی که با مواد تازه درست شده است بهتر از هر نسخه خریداری شده در فروشگاه است. چند دقیقه طول می کشد و طعم شگفت انگیزی دارد!
هیچ چیز بهتر از یک کاسه پر سالسا تازه برای کنار چیپس ذرت یا چیپس ترتیلای خانگی نیست!
دستور العمل سالسا
این دستور غذای سالسا که اعتیاد آور و پر از طعم است، با رستوران مکزیکی مورد علاقه شما رقابت می کند. پول خود را پس انداز کنید و آن را در خانه بسازید!
سالم تر از شیشه های پر از مواد افزودنی، مواد نگهدارنده و رنگ/طعم های مصنوعی که در خواربارفروشی فروخته می شود، سالسا خانگی طعمی دارد که در شیشه نمی توانید پیدا کنید!
نحوه درست کردن سالسا به سبک رستوران
ترکیبات کلیدی که طعم عالی به سالسا می دهند عبارتند از زیره سبز، گشنیز ، پونه کوهی، سیر، پیاز سفید، هالاپینو و فلفل سرانو. شما همچنین می توانید چیلی سبز کنسرو شده را اضافه کنید تا کمی تندی و گرما اضافه کنید.
ابتدا، گوجهفرنگیهایتان را به همراه پیاز، سیر و فلفل در مخلوط کن یا غذاساز مخلوط کنید. برای یک سالسا با تکه های بزرگ، فقط سه یا چهار بار مخلوط کنید . یا برای یک سالسا یکدست، مواد خود را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
بیشتر دستور العمل های آنلاین سالسا این قسمت را به طور کامل نادیده می گیرند، اما این چیزی است که سالسای واقعی مکزیکی را می سازد: مخلوط گوجه فرنگی خود را چند دقیقه تفت دهید تا طعم آن از بین برود!
این همه تفاوت را ایجاد می کند! این ساده تر از جوشاندن/پوست کردن گوجه فرنگی است و طعم بهتری به سالسا شما می دهد. بعلاوه، خواهید دید که پختن مواد شما تندی پیاز و سیر را می گیرد.
گشنیز، زیره و پونه کوهی را اضافه کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید و به ظرف سرو منتقل کنید!
چه چیزی با سالسا سرو شود
راه های بسیار خوبی برای استفاده از سالسا وجود دارد! در اینجا چند ایده وجود دارد:
- رویه مرغ کبابی، استیک یا ماهی
- به عنوان غذای تاکو، بوریتو، فاهیتا، ناچو، کوزادیلا – هر چیزی مکزیکی
- مواد داخل پنیر کبابی
- روی سالاد تاکو
مواد مورد نیاز
- 6 عدد گوجه فرنگی رسیده
- 1 پیاز سفید کوچک، تقریباً خرد شده
- سیر 4 حبه
- 1-2 ژالاپنیو، دانه گرفته و خرد شده
- فلفل سرانو 1 تا 2 عدد، دانه گرفته و خرد شده
- 1/2 قاشق چایخوری شکر، اختیاری
- 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- 1/3 فنجان برگ گشنیز تازه
- 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- 1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
- 3/4 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه خرد شده
طرز تهیه سس سالسا
- گوجه فرنگی، پیاز، سیر، هالاپینو، فلفل سرانو و شکر را در غذاساز یا مخلوط کن ترکیب کنید.
- روغن زیتون را در تابه یا تابه روی حرارت متوسط گرم کنید. مخلوط گوجه فرنگی را روی حرارت متوسط زیاد تفت دهید تا شروع به جوشیدن کند. بگذارید 2 دقیقه بپزد سپس از روی حرارت بردارید.
- گشنیز، زیره و پونه کوهی را اضافه کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. به ظرف سرو منتقل کنید. لذت ببرید!
طرز تهیه سس سالسا
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !