طرز تهیه استیک کبابی
استیک کبابی با کره قهوه ای دم کرده با سیر و فلفل سیاه بهتر شده است! طعم بینظیر کره قهوهای را روی کباب پز خود بدون چکیدن کره از داخل کباب پز دریافت کنید!
چه در حال کباب کردن استیک در بیرون و چه در داخل خانه خود باشید، منوی شما بدون دستور پخت استیک خوب کامل نمی شود. هیچ رستورانی نمی تواند با این یکی مقایسه شود، به خصوص با طعم های موجود در اینجا!
استیک کبابی با سس کره ای قهوه ای شده!
با استیکهایی که در یک ماهیتابه پخته شدهاند، به راحتی میتوانید تمام کره قهوهای اطراف استیک خود را در یک مکان نگه دارید .
طرز تهیه استیک کبابی روی گریل
- گریل یا کباب پز را از قبل گرم کنید – گریل شما باید داغ باشد! حداقل 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتیگراد) برای پختن خوب و لبه های ترد. با تکان دادن دست خود به اندازه 15 سانت بالای صفحات گریل، داغ ترین مناطق را پیدا کنید.
- روغن کم – با استفاده از انبر، صفحات گریل را با یک دستمال کاغذی تا شده آغشته به روغن کمی چرب کنید.
- استیک ها را خشک کنید – اجازه دهید استیک ها حداقل 15 دقیقه در دمای اتاق بمانند، سپس با دستمال کاغذی خشک کنید تا از پخت کامل اطمینان حاصل شود. نمک و فلفل، به علاوه هر چیز دیگری که دوست دارید: پاپریکا، پودر چیلی، زیره، پودر سیر و غیره را مزه دار کنید.
- با انبر بچرخانید – به جای چنگال باربیکیو از یک جفت انبر استفاده کنید تا از سوراخ کردن گوشت و ترشح آب های مهم جلوگیری کنید. در طول زمان پخت فقط یک بار برگردونید تا به آنها زمان بدهید تا آن پوسته زیبا را تشکیل دهند. وقتی به راحتی از روی گریل برداشته می شوند، می دانید که آماده هستند.
- استیک ها را با کمی کره قهوه ای شده تزئین کنید.
چگونه کره را قهوه ای کنیم
کره قهوه ای یکی از آن مواد خاصی است که طعم و مزه هر چیزی را بیشتر می کند. شما می توانید کره قهوه ای (Beurre Noisette) را در عرض چند دقیقه درست کنید! چگونه؟
کره را در یک قابلمه روی حرارت متوسط رو به بالا خود ذوب کنید. (اگر اولین بار است، از یک تابه سفید استفاده کنید تا رنگ را به وضوح ببینید.)
در حالی که تابه را می چرخانید، به طور مداوم با قاشق چوبی مخلوط کنید .
فوم: زمانی که کف شروع به ته نشین شدن کرد، اجازه دهید کمی بیشتر (حدود یک دقیقه) بپزد تا به رنگ قهوه ای طلایی رنگی تبدیل شود.
بعد از آغشته کردن استیک ها به کره قهوهای ، اجازه دهید استیکها 5 دقیقه قبل از سرو استراحت کنند تا آب آن جا بیفتد.
چگونه می توانید تشخیص دهید که استیک پخته شده است؟
- استیک های کم پخت- استیکهای بافت نرم که در هنگام فشار دادن تورفتگی حفظ میشوند، کم پخت هستند – دمای داخلی 140 درجه فارنهایت (60 درجه سانتیگراد)
- استیک های متوسط پخت. استیک هایی با حس نرم و فنری متوسط پخت هستند – دمای داخلی 145 درجه فارنهایت (63 درجه)
- استیک های پخته . استیکهایی که حالت فنری دارند پخته خواهند بود (به سرعت بالا میروند) – دمای داخلی 160 درجه فارنهایت (70 درجه)
- استیک زیاد پخته شده . استیک های سفت به زیاد پخته هستند – دمای داخلی 170 درجه فارنهایت (76 درجه).
توصیه میکنم وقتی استیکها حدود 5 درجه کمتر از میزان پخت مورد نظر هستند، آنها را از روی گریل جدا کنید، زیرا در حین استراحت به پخت و پز ادامه میدهند!
مواد مورد نیاز :
- 1/2 فنجان (4 اونس | 125 گرم) کره بدون نمک
- 6 تا 8 حبه سیر کامل، با انتهای صاف چاقو له شده
- 2 شاخه سبزی تازه، آویشن یا رزماری خوب عمل می کنند
- نمک به میزان لازم
- 1/2-1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 4 استیک
- 1-2 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
طرز تهیه استیک کبابی
- قبل از کباب کردن، استیک ها را حداقل 15 تا 30 دقیقه از یخچال خارج کنید. با پوشش یا فویل بپوشانید.
- در حالی که استیک ها بیرون هستند، کره را در یک قابلمه یا تابه کوچک روی صفحات گریل روی حرارت متوسط رو به بالا ذوب کنید. کره را مدام هم بزنید و هر از گاهی تابه را بچرخانید تا کره به طور یکنواخت بپزد و از پاشیدن زیاد آن جلوگیری شود.
- هنگامی که کره شروع به کف می کند، رنگ آن از زرد به قهوه ای مایل به قهوه ای طلایی تغییر می کند. به محض بلند شدن عطر کره ، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
- حبه های سیر له شده، شاخه های سبزی، فلفل و نمک را اضافه کنید. با یک قاشق چوبی آن را مخلوط کنید تا سیر به طور یکنواخت قهوه ای شود .
- روی آن را بپوشانید و کره قهوه ای شده را کنار بگذارید تا طعم سیر و سبزی جذب شود.
- گریل را روی حرارت زیاد گرم کنید. صفحات گریل را کمی با روغن چرب کنید. استیک ها را با دستمال کاغذی خشک کنید. کمی روغن بزنید و نمک و فلفل بزنید.
- استیک ها را به مدت 4 تا 5 دقیقه هر طرف را گریل کنید تا قهوه ای شوند و به میزان دلخواه پخته شوند. روی استیک ها کمی کره قهوه ای شده بریزید، سپس استیک ها را در یک بشقاب گرم بریزید و در صورت اجازه 5 دقیقه استراحت دهید.
- با بقیه کره قهوه ای شده سرو کنید.
نکات طرز تهیه استیک کبابی
اگر نمیخواهید به استیکها استراحت دهید، ابتدا کره قهوهای را آماده کنید، سپس در صورت نیاز قبل از سرو روی حرارت ملایم گرم کنید.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !