طرز تهیه بالم لب خانگی
گاهی اوقات در تابستان، بدون بادهای گزنده زمستان و هوای خشک، به راحتی می توان مراقبت از لب هایمان را فراموش کرد. در حالی که من به ندرت بیرون می روم بدون تیوپ بالم لب، می توانم هفته ها بدون اینکه حتی به یاد داشته باشم که آن را بپوشم، بمانم. و با توجه به اینکه بالم لب اغلب تنها چیزی است که بین من و یک جفت لب آفتاب سوخته ایستاده است، این دقیقا ایده آل نیست.
از زمانی که چند سال پیش دستور این بالم لب وگان را تهیه کردم، واقعاً برای تکمیل آن زمان بیشتری صرف کرده ام – و اکنون یکی از محصولات زیبایی خانگی مورد علاقه من است.
مملو از چیزهایی مانند موم سویا غیر سمی، روغن نارگیل مغذی ، و اسانس اسطوخودوس آرام بخش برای نرم نگه داشتن لب های شما است. بعلاوه، حاوی آنتی اکسیدان ها و تسکین دهنده های پوست از روغن دانه هویج و ویتامین E برای احیای پوست و التیام ترک های لب است.
اما این فقط به لب ها محدود نمی شود – می توانید این بالم مغذی را در هر جایی که پوست خشکی دارید بمالید. من عاشق استفاده از آن در پشت دستانم (با تمام شست و شوهایی که امروزه انجام می دهیم، این واقعا کمک می کند!)، روی صورتم و حتی به عنوان سرم مو استفاده می کنم. این همه آن را انجام می دهد.
بالم لب وگان با اسطوخودوس
در حالی که احتمالاً اغلب به لبهایتان فکر نمیکنید (حداقل من فکر نمیکنم)، چیزی که روی لبهای خود میگذاریم میتواند سلامتی ما را به خطر بیندازد . مانند بیشتر محصولات زیبایی تجاری حاوی سموم پنهان، فلزات سنگین و … مواد شیمیایی.
حتی اگر مراقب آنچه روی پوست خود قرار می دهید باشید، همه بالم لب های طبیعی یکسان ساخته نمی شوند. بسیاری از آنها حاوی موادی مانند لانولین (با نام مستعار چربی گوسفند – ناخالص!)، پارابن و عطر هستند.
و آنهایی که از موم زنبور عسل ساخته شده اند در منوی گیاهخواران نیستند، اگر ترجیح می دهید به طور کلی از محصولات حیوانی خودداری کنید. گاهی اوقات بالم لب طبیعی ممکن است حاوی موادی باشد که منافذ را می بندد و پوست را تحریک می کند.
به جای ریسک کردن، چرا بالم لب گیاهی خود را که حاوی روغن های مغذی و SPF مشتق شده از گیاه است درست نکنید تا در تمام تابستان از خود محافظت کنید؟
طرز تهیه بالم لب خانگی
موم زنبور عسل معمولاً موم انتخابی در محصولات زیبایی طبیعی است، اما با وجود اینکه زنبورها هنگام جمع آوری آن آسیبی نمی بینند، همچنان یک محصول حیوانی است و برای گیاهخواران نامناسب است. با ترکیب یک موم گیاهی با یک روغن جامد مانند روغن نارگیل، میتوانید به طور موثری موم زنبور عسل را جایگزین کنید و همچنان یک بالم لب مغذی داشته باشید. پس این دقیقاً همان کاری است که من انجام دادم.
برای این بالم لب گیاهی، من استفاده از موم سویا را انتخاب کردم زیرا این همان چیزی است که در دست داشتم، اما همیشه می توانید به جای آن از موم کارنائوبا یا کندلیلا استفاده کنید. هنگامی که ذوب شده و با کمی روغن نارگیل مخلوط می شود، که آن را کمی نرم می کند، بالم لب گیاهی شما قوام یکدست و کرمی کامل به خود می گیرد.
هرچه روغن نارگیل بیشتری اضافه کنید، بالم لب شما زمانی که گرم می شود، براق تر و براق تر خواهد بود. اگر بالم لب خود را در سمت سفت تر ترجیح می دهید، ادامه دهید و یک یا دو قاشق غذاخوری موم اضافه کنید تا قوام دلخواه خود را بدست آورید.
حتی می توانید کمی پودر تمشک خشک یا ریشه چغندر اضافه کنید تا رنگ صورتی زیبا به آن بدهید.
نحوه استفاده از روغن ها در بالم لب
من دوست دارم بالم لب گیاهی ام را یک قدم جلوتر ببرم و روغن هایی به آن اضافه کنم که کمی محافظت از SPF را ارائه می دهند، پوست را تغذیه می کنند و التهاب را کاهش می دهند. گفته می شود روغن دانه هویج مقداری محافظت در برابر نور خورشید و همچنین ویتامین ها و مواد معدنی بی شماری را فراهم می کند، در حالی که روغن اسطوخودوس پوست تحریک شده را تسکین می دهد و لب های ترک خورده را التیام می بخشد. اما دسته ای از روغن های تسکین دهنده وجود دارد که می توانید برای بالم لب خود انتخاب کنید.
روغن های حامل بالم لب
روغن ویتامین E – اگرچه از نظر فنی یک روغن ضروری نیست، روغن ویتامین E پوست را جوان و درخشان نگه می دارد.
کاملیا – ثابت شده است که روغن کاملیا علائم پیری را کاهش می دهد و تولید کلاژن را افزایش می دهد ، بنابراین لب ها را پرتر نشان می دهد.
روغن بادام – سرشار از چربی های سالم است، روغن بادام رطوبت را دوباره پر می کند و آن را قفل می کند، بنابراین لب ها حجیم و بدون پوسته پوسته می مانند.
روغن های ضروری بالم لب
شمعدانی به تسکین پوست خشک و ترک خورده کمک می کند. دارای خواص ضد میکروبی و ضد التهابی است. به علاوه، بوی یک رویا می دهد.
بابونه از دیرباز به عنوان تسکین دهنده پوست ترک خورده و تامین کننده رطوبت شناخته شده است .
همانطور که قبلاً اشاره کردم، هر چه روغن های بیشتری به بالم لب خود اضافه کنید، نرم تر خواهد بود. اگر تصمیم دارید با اضافه کردن روغن های اضافی بازی کنید، مطمئن شوید که مقداری موم بیشتر نیز اضافه کنید تا بالم لب شما در دمای اتاق جامد بماند و روی پوست شما پخش نشود یا احساس چربی زیاد نداشته باشد.
و در حالی که تصور میشود برخی روغنها حاوی مقداری محافظت SPF هستند، این قدرت ضد آفتاب فقط تا این حد ادامه دارد. مطمئناً نمی خواهید زمانی که زمان بیشتری را زیر نور آفتاب می گذرانید، تنها به بالم لب خانگی تکیه کنید. یا مقداری پودر اکسید روی به بالم لب خود اضافه کنید یا از یک بالم لب با SPF خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید و مرتباً از آن استفاده کنید.
سوالات متداول طرز تهیه بالم لب خانگی
چگونه بالم لب طعم دار درست می کنید؟
اگر دوست دارید بالم لب شما طعم داشته باشد، ساده ترین کار این است که روغن های طعم دهنده یا ادویه هایی با طعم طبیعی مانند دارچین، گلبرگ های رز، قهوه یا پوست مرکبات خشک شده ریز آسیاب شده را اضافه کنید. فقط هشدار داده شود، روغن های طعم دهنده تجاری مانند ادویه های طبیعی غیر سمی در نظر گرفته نمی شوند.
ماندگاری بالم لب خانگی چقدر است؟
تاریخ انقضای سخت و سریعی برای بالم لب خانگی وجود ندارد. از آنجایی که دستور تهیه بالم لب وگان ما فقط حاوی روغن است، باید حدود 6 ماه بدون مواد نگهدارنده دوام داشته باشد.
اگر موادی بر پایه آب مانند آلوئه ورا یا طعم دهنده های غذایی اضافه کنید، خیلی زودتر منقضی می شود و باید ظرف 2 هفته تا یک ماه استفاده شود.
چند جایگزین گیاهی دیگر برای موم سویا چیست؟
کره شی و کره کاکائو جایگزین های گیاهی هستند که در دمای اتاق مانند موم سویا سفت می شوند، اما قوام کره ای بیشتری ایجاد می کنند. به همین دلیل، اگر قصد دارید از آنها به جای موم سویا در این دستور غذا استفاده کنید، نیاز به آزمایش دارند.
آیا بالم لب خانگی در هوای گرم نرم می شود؟
ممکن است! روغن نارگیل وقتی گرم می شود به طور طبیعی نرم می شود، بنابراین بالم لب شما ممکن است قوام براق تری پیدا کند. اگر اینطور است، همیشه می توانید بالم لب خود را دوباره ذوب کنید و موم بیشتری اضافه کنید.
لوله های بالم لب را از کجا تهیه کنم؟
توصیه میکنم از ظروف پلاستیکی قدیمی بالم لب استفاده کنید یا از قوطیهای آلومینیومی کوچک یا شیشهای استفاده کنید.
بالم لب وگان با اسطوخودوس
با این بالم لب گیاهی خانگی لب های خود را نرم و هیدراته نگه دارید.
تجهیزات
شیشه 2 اونسی یا لوله بالم لب
مواد
- 2 قاشق غذاخوری موم سویا (موم کارنائوبا یا کندلیلا نیز موثر خواهد بود)
- 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
- 20 قطره روغن دانه هویج (یا روغن حامل دیگری به انتخاب شما)
- 10 قطره اسانس اسطوخودوس (یا اسانس شمعدانی)
دستورالعمل ها
موم و روغن نارگیل را در یک ظرف کوچک قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید. در فواصل 15 ثانیه ای در مایکروفر قرار دهید تا ذوب شود، سپس با چوب بستنی یا خلال دندان هم بزنید تا همه با هم مخلوط شوند.
بگذارید چند دقیقه خنک شود. روغن های خود را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مخلوط را در یک ظرف شیشه ای کوچک یا لوله بالم لب بریزید. قبل از استفاده بگذارید کاملا خنک شود.
یادداشت
بالم لب شما باید حدود 6 ماه بدون مواد نگهدارنده دوام داشته باشد.
برای اینکه بالمتان قوام بیشتری شبیه براق کننده لب داشته باشد، روغن نارگیل بیشتری اضافه کنید. برای اینکه سفت تر و براق تر شود، موم بیشتری اضافه کنید.
طرز تهیه بالم لب خانگی
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !