• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه بادمجان آچاری + نکات کلیدی

    طرز تهیه بادمجان آچاری

    نه قرار نیست پیچ و مهره بادمجونا رو باز کنین..

    قراره یه غذای گیاهی داشته باشین که با ادویه مشهور هندی آچاری درست شده… آچاری ترکیبی از سیاهدانه، رازیانه، زیره و دانه گشنیزه ….
    این غذا با نان یا برنج سرو میشه و به عنوان یه وعده غذای دم دستی انتخاب خوبیه… وقت ادویه بازیه!

    مواد مورد نیاز:

    • پیاز خرد شده ۱ عدد
    • بادمجان قلمی بی دانه ۴ عدد (نیم کیلو)
    • گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده ۳ تا ۴ عدد
    • سیر دو حبه له شده (به دلخواه)
    • سیاهدانه ۱/۴ قاشق چایخوری
    • دانه رازیانه ۱/۴ قاشق چایخوری
    • دانه زیره ۱/۴ قاشق چایخوری
    • دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
    • زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
    • ادویه گراماسالا یا کاری ۱/۲ قاشق چایخوری
    • پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
    • نمک به مقدار لازم
    • گشنیز خرد شده مقداری برای سرو
    • روغن به مقدار لازم

    طرز تهیه بادمجان آچاری

    دانه‌های ادویه را بکوبید تا پودر شوند. در صورت تمایل میتوانید از پودر شده و آماده این دانه‌ها نیز استفاده کنید.

    بادمجانها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید(در صورت تمایل با پوست) و در ظرفی حاوی آب سرد و نمک بریزید تا ده دقیقه بماند و تلخی آن گرفته شود. بادمجانها را آبکش کنید و بشویید تا نمک اضافی آن گرفته شود سپس در تابه با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند و آنها را کنار بگذارید.

    پیاز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.

    گوجه فرنگی‌ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید و به همراه سیر و ادویه‌جات به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا گوجه نرم شود. نصف لیوان آب جوش و بادمجانهای سرخ شده را اضافه کنید و درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا طعمها به خورد هم بروند. غذا را با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید و وقتی خوب جا افتاد در ظرف سرو بکشید و در کنار نان یا برنج سرو کنید.

    طرز تهیه بادمجان آچاری

    About The Author