طرز تهیه بادمجان آچاری
نه قرار نیست پیچ و مهره بادمجونا رو باز کنین..
قراره یه غذای گیاهی داشته باشین که با ادویه مشهور هندی آچاری درست شده… آچاری ترکیبی از سیاهدانه، رازیانه، زیره و دانه گشنیزه ….
این غذا با نان یا برنج سرو میشه و به عنوان یه وعده غذای دم دستی انتخاب خوبیه… وقت ادویه بازیه!
مواد مورد نیاز:
- پیاز خرد شده ۱ عدد
- بادمجان قلمی بی دانه ۴ عدد (نیم کیلو)
- گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده ۳ تا ۴ عدد
- سیر دو حبه له شده (به دلخواه)
- سیاهدانه ۱/۴ قاشق چایخوری
- دانه رازیانه ۱/۴ قاشق چایخوری
- دانه زیره ۱/۴ قاشق چایخوری
- دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
- ادویه گراماسالا یا کاری ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- گشنیز خرد شده مقداری برای سرو
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه بادمجان آچاری
دانههای ادویه را بکوبید تا پودر شوند. در صورت تمایل میتوانید از پودر شده و آماده این دانهها نیز استفاده کنید.
بادمجانها را به صورت حلقهای خرد کنید(در صورت تمایل با پوست) و در ظرفی حاوی آب سرد و نمک بریزید تا ده دقیقه بماند و تلخی آن گرفته شود. بادمجانها را آبکش کنید و بشویید تا نمک اضافی آن گرفته شود سپس در تابه با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند و آنها را کنار بگذارید.
پیاز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
گوجه فرنگیها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید و به همراه سیر و ادویهجات به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا گوجه نرم شود. نصف لیوان آب جوش و بادمجانهای سرخ شده را اضافه کنید و درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا طعمها به خورد هم بروند. غذا را با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید و وقتی خوب جا افتاد در ظرف سرو بکشید و در کنار نان یا برنج سرو کنید.