طرز تهیه سالاد کلم لبنانی :
هوا گرم شده…. مستقیم پریدیم تو چله تابستون و فقط سالاد حال آدم رو خوب میکنه… اونم سالادی که مایونز نخواد.
مواد مورد نیاز:
- کلم برگ ۱ عدد کوچک
- پیازچه ۵ تا ۶ ساقه
- شوید تازه یک دسته کوچک
- جعفری تازه یک دسته کوچک
- نعناع تازه یک دسته کوچک
- سیر ۲ تا ۳ حبه
- روغن سالاد (ترجیحا زیتون )۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- آب لیمو ترش تازه ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
- ارده یا پودر کنجد ۱ قاشق سوپخوری
- شکر یا عسل ۱/۲ قاشق چایخوری
- آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
- سماق ۱/۲ قاشق چایخوری
- زیره ۱/۸ قاشق چایخوری
- پودر دانه گشنیز ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- کنجد برشته کمی برای سرو
طرز تهیه سالاد کلم لبنانی
کلم را به صورت نوارهای نازک خرد کنید و داخل ظرف بریزید.
پیازچه ، شوید، جعفری، نعناع را نیز خرد کرده و به کلمها اضافه کنید.
برای تهیه سس در ظرفی روغن، آب لیموترش، ارده یا کنجد پودر شده، سیر، شکر، آویشن، پودر زیره و دانه گشنیز، سماق و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
سس را روی سبزیجات بریزید و خوب زیر و رو کنید تا تمام آنها با هم مخلوط شوند. قبل از سرو بهتر است سالاد نیم ساعت در یخچال خنک شود تا مزهها به خورد هم روند.
به هنگام سرو میتوانید کمی کنجد روی سالاد بپاشید.
نوش جان