طرز تهیه پاستا سالاد تابستونی
فصل گوجه فرنگی رسیده و خوش طعمه، وقتشه یه سالاد تابستونی آماده کنیم. با وجود پاستا تبدیل به یه وعده غذای کامل شده.با مواد دم دستی و البته بدون سس سنگین مایونزی!
مواد مورد نیاز:
- پاستای پخته و آبکش شده ۲ پیمانه
- گوجه فرنگی رسیده ۲ تا ۳ عدد
- فلفل دلمهای زرد و قرمز ۱/۲ عدد از هرکدام
- جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
- روغن زیتون ۳ تا ۴ قاشق سخوری
- سیر له شده ۱ حبه کوچک
- سرکه ۲ قاشق سوپخوری
- عسل یا شیره انگور ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا سالاد تابستونی
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به صورت مکعبی خرد کنید و با پاستای آبکش شدهی خنک مخلوط کنید.
جعفری، روغن، سیر، سرکه، عسل یا شیره انگور، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و خوب زیر و رو کنید تا به همهجای آن برسد.