• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پاستا سالاد تابستونی – طرز تهیه و نکات کلیدی

    طرز تهیه پاستا سالاد تابستونی

    فصل گوجه فرنگی رسیده و خوش طعمه، وقتشه یه سالاد تابستونی آماده کنیم. با وجود پاستا تبدیل به یه وعده غذای کامل شده.با مواد دم دستی و البته بدون سس سنگین مایونزی!

    مواد مورد نیاز:

    • پاستای پخته و آبکش شده ۲ پیمانه
    • گوجه فرنگی رسیده ۲ تا ۳ عدد
    • فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز ۱/۲ عدد از هرکدام
    • جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
    • روغن زیتون ۳ تا ۴ قاشق سخوری
    • سیر له شده ۱ حبه کوچک
    • سرکه ۲ قاشق سوپخوری
    • عسل یا شیره انگور ۱/۲ قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه پاستا سالاد تابستونی

    گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به صورت مکعبی خرد کنید و با پاستای آبکش شده‌ی خنک مخلوط کنید.

    جعفری، روغن، سیر، سرکه، عسل یا شیره انگور، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و خوب زیر و رو کنید تا به همه‌جای آن برسد.

    پاستا سالاد تابستونی

    About The Author