• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    چای لیمو زنجبیل – طرز تهیه و نکات کلیدی و سلامتی

    طرز تهیه چای لیمو زنجبیل

    چای لیمو زنجبیل طعمی فراموش نشدنی دارد. آن را برای مهمانان خود سرو کنید، بعد از ظهر یا درست قبل از خواب از آن لذت ببرید. حتی می تواند به شما در کاهش احساس گرسنگی کمک کند. آن را گرم یا سرد سرو کنید. مهم نیست ترجیح شما چیست. همیشه می توانید از چای لذت ببرید.

    فواید سلامتی

    • زنجبیل حاوی جینجرول است، ماده ای که می تواند التهاب را کاهش دهد. همچنین در درمان سرماخوردگی و سایر بیماری ها مانند حالت تهوع و ناراحتی روده موثر است.
    • توانایی کنترل درد عضلانی را دارد. این به قلب قدرت لازم را می دهد تا عملکرد روزمره خود را به طور موثر انجام دهد.
    • لیمو بدن را هیدراته نگه می دارد. همچنین منبع خوبی از ویتامین ها است. این ویتامین ها به بدن کمک می کنند تا با باکتری های عامل بیماری مبارزه کند.

    مواد مورد نیاز:

    • 4 لیوان آب
    • زنجبیل 3 اینچی
    • 1 عدد لیموی بزرگ و آب گرفته
    • شیرین کننده دلخواه
    • برش های لیمو

    طرز تهیه چای لیمو زنجبیل

    • آب و زنجبیل را در یک قابلمه بزرگ بریزید. به جوش بیاورید.
    • از روی حرارت بردارید و آبلیمو را اضافه کنید. حدود 25 دقیقه در قابلمه را بگذارید.
    • آن را با شیرین کننده دلخواه خود شیرین کنید.
    • در لیوان لیوانی با تکه های لیموی تازه سرو کنید.

    چیزهای بی اهمیت

    • چای لیمو زنجبیل یک دستور نوشیدنی مورد علاقه در فرانسه و هند است.
    • دو نوع لیمو لیمو شیرین و لیمو اسیدی هستند. محبوب ترین انواع اسیدی لیمو لیسبون و اوریکا هستند.
    • بزرگترین تفاوت بین انواع اسیدی و شیرین لیمو این است که در حالی که انواع شیرین معمولاً توسط باغبانان کشت می شود، انواع اسیدی به صورت تجاری کشت می شوند.
    چای لیمو زنجبیل

    چای لیمو زنجبیل

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author