• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه چای روسی + نکات کلیدی

    طرز تهیه چای روسی

    بیشتر دستور العمل های چای به چین یا هند نسبت داده می شود. چند نوع چای مانند چای سرد به آمریکا نسبت داده می شود که در طول جنگ جهانی اول اتفاق افتاد. با این حال، یک نوع چای وجود دارد که باید آن را امتحان کنید – چای روسی. بیشتر دمنوش ها با میوه ها و گیاهان به صورت چای سرد سرو می شوند. آنها را می توان غلیظ یا تازه تهیه کرد. با این حال، چای روسی گرم سرو می شود. دلیل خوبی برای آن وجود دارد. دستور پخت هم پیچیده نیست. اگر به سلامتی و چای خود علاقه دارید و همچنین می خواهید طعم های متنوعی را امتحان کنید، سعی کنید چای های بطری یا چای با طعم مصنوعی را انتخاب نکنید. آن را در خانه درست کنید و از مزایای آن لذت ببرید.

    فواید سلامتی

    آب پرتقال سرشار از ویتامین C است که به مبارزه با رادیکال های آزاد که می توانند به پیری زودرس کمک کنند و به جذب سایر مواد مغذی کمک می کند. همچنین محتوای فیبر بالایی دارد و التهاب را کاهش می دهد. سرشار از آنتی اکسیدان است که به شما پوستی درخشان می دهد و از پوست در برابر آسیب های خورشید محافظت می کند، از چین و چروک جلوگیری می کند و بافت پوست را بهبود می بخشد.

    مواد مورد نیاز:

    • شکر 1/2 پیمانه
    • 1/4 فنجان آب پرتقال
    • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
    • 2 عدد چای کیسه ای سیاه
    • 2 عدد میخک
    • ۱ عدد چوب دارچین
    • 3 فنجان آب جوش

    طرز تهیه چای روسی

    • در یک کاسه شکر، آب پرتقال، آب لیمو را مخلوط کنید.
    • در یک تابه 3 فنجان آب را با اضافه کردن میخک و دارچین روی شعله ملایم بجوشانید.
    • قابلمه را از روی حرارت بردارید و چای کیسه ای را به آن اضافه کنید. بگذارید 5 دقیقه دم بکشد.
    • چای را صاف کنید، چوب دارچین و میخک را دور بریزید
    • در یک تابه، مخلوط آب میوه و چای را به آن اضافه کنید.
    • در ظرف را بپوشانید و با شعله ملایم بپزید تا داغ شود.
    • بلافاصله آن را سرو کنید.

    چیزهای بی اهمیت

    چای در روسیه در سال 1638 معرفی شد، زمانی که یک حاکم مغولستان 65 تا 70 کیلوگرم چای را به تزار میکائیل اول اهدا کرد.

    در دوره شوروی، نوشیدن چای در زندگی روزمره کارکنان اداری (منشی زن، دستیاران آزمایشگاه و غیره) بسیار رایج بود. برندهای چای در آن زمان با نام مستعار “جاروب” (گرجی) و “چای با فیل” (هندی) شناخته می شدند. چای یکی از عناصر تغییر ناپذیر زندگی آشپزخانه در میان روشنفکران در دهه 1960-1970 بود.

    طرز تهیه چای روسی

    طرز تهیه چای روسی

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author