• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه مگنولیا موزی + نکات کلیدی

    طرز تهیه مگنولیا موزی

    مواد مورد نیاز

    • شیر 1 لیتر
    • نشاسته 2 قاشق غذاخوری
    • آرد 2 قاشق غذاخوری
    • زرده تخم مرغ 1 عدد
    • شکر 1 استکان
    • وانیل 5 گرم
    • خامه 200 m.l
    • بیسکوئیت پتیبور 1 بسته
    • موز 2_3 عدد

    طرز تهیه مگنولیا موزی


    شیر را در قابلمه مناسبی بریزید.بجز وانیل و خامه بقیه مواد را به شیر اضافه کنید خوب با هم مخلوط کنید تا مایع یکدستی شود.سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته مرتب هم بزنید تا بجوشد. سپس قابلمه را از روی اجاق برداشته 10 دقیقه بهش زمان بدید تا از حرارت بیوفته در این فاصله هم بزنید تا روش لایه نبنده.بعد وانیل و خامه را اضافه کرده با همزن 2_3 دقیقه بزنید.


    بیسکوئیتها را داخل میکسر ریخته پودر کنید و در کف ظرفهای سرو 1 قاشق غذاخوری پودر بیسکوئیت بریزید بعد یک مقدار از پودینگ آماده شده بریزید دوباره 1 قاشق پودر بیسکوئیت ریخته ، ورقه های موز را کناره های ظرف و وسط پودینگ قرار بدید و دوباره پودینگ بریزید و روی آن را با پودر بیسکوئیت و تکه های میوه تزیین کنید و به مدت 4_5 ساعت داخل یخچال بگذارید.

    طرز تهیه مگنولیا موزی

    About The Author