• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کنافه ترکی + نکات کلیدی

    طرز تهیه کنافه ترکی


    سلام دوستان
    بالاخره قسمت شد رسپی این شیرینی جذاب و آسون ترکی رو براتون بزارم.
    رشته های کنافه رو میتونین تو اکثر لوازم قنادیا پیدا کنین، دو نوع رشته داریم رشته کنافه خشک و رشته کنافه تر.
    رشته کنافه خشک رو میتونین تو محیط بیرون نگهداری کنین ولی رشته کنافه تر رو باید تو فریزر بزارین.

    مواد مورد نیاز :

    • رشته کنافه یا کادایف ۳۰۰گرم
    • کره ۱۵۰گرم
    • زعفران دمکرده دو ق غ
    • پنیر خامه ای دو ق غ سرپر
    • خامه صبحانه دو سوم پاکت
    • پنیر پیتزا نصف پیمانه
    • پودر پسته به میزان لازم
    • موادلازم برای شربت:
    • آب یک لیوان
    • شکر یک لیوان
    • دانه هل دو عدد
    • گلاب دو ق غ
    • زعفران دمکرده یک ق غ

    طرز تهیه کنافه ترکی


    اول از همه شیره رو درست میکنیم :
    تمام مواد شیره رو میریزیم داخل قابلمه میزاریم روی حرارت تا شکر حل بشه و کمی قوام پیدا کنه.
    بعد که آماده شد میزاریم تا شیره خنک بشه.
    حالا بریم سراغ کنافه:
    رشته کنافه رو از هم باز میکنیم میتونین با دست ریزترش کنین.
    کره رو آب میکنیم بهمراه زعفران با رشته های کنافه مخلوط میکنیم .
    رشته ها رو به دو قسمت تقسیم میکنیم.
    کف قالب مورد نظر رو با کره چرب میکنیم من همیشه برای این کار از جلد کره استفاده میکنم.
    نصف رشته ها رو کف قالب میریزیم با پشت لیوان پرس میکنیم.
    خامه و پنیر خامه ای رو با هم مخلوط میکنیم روی رشته ها میریزیم پنیر پیتزا هم میریزیم.


    در این مرحله میتونین پودر پسته هم بریزین(اختیاری)
    مابقی رشته ها رو روی پنیر میریزیم و با دست فشارش میدیم تا یکدست بشه.
    قالب رو داخل فر ۱۸۰درجه به مدت چهل دقیقه میزاریم تا بپزه زیرش که طلایی شد گریل رو روشن میکنیم روی کنافمون هم طلایی قهوه ای بشه.
    کنافه رو که از فر بیرون آوردیم شیره خنک شده رو روش میریزیم و با پودر پسته تزیین میکنیم.
    این شیرینی بهتره داغ با یک اسکوپ بستنی وانیلی سرو بشه چون اگه داخل یخچال بزارین اون پنیر وسطش سفت میشه و مزه اصلیش رو از دست میده.
    امیدوارم درست کنین و لذت ببرین

    طرز تهیه کنافه ترکی

    About The Author