طرز تهیه حلوای عراقی
سلام دوستان
خوبین خوشین؟ نماز روزه هاتون قبول درگاه حق.
حلواهای عربی یکی از پرطرفدارترین شیرینیا و دسرای منطقه جنوب به حساب میان که معمولا با قهوه میل میکنن.
حلوای عراقی یکی از خوشمزه ترین اوناست ،الان که نزدیک عیدفطره میتونه گزینه خیلی خوبی برای سفره عیدتون باشه.
یه حلوای کشداررر که مثل پنیرپیتزا کش میاد با طعم شیرخشک تفت داده شده و زعفران.
حیف این حلوا رو میخواستم ببرم مهمونی وگرنه از کش اومدنش براتون فیلم میگرفتم.
مواد مورد نیاز :
- شیرخشک مارک خوب یک پیمانه
- آردسفید یک پیمانه
- نشاسته ذرت نصف پیمانه
- پودر کاستارد نصف پیمانه
- شکر یک پیمانه+سه چهارم پیمانه
- آب یک پیمانه
- مخلوط روغن و کره یک پیمانه(نصف روغن و نصف کره)
- هل دوتا دونه
- زعفران مقداری
طرز تهیه حلوای عراقی
اول شربت حلوا رو آماده میکنیم.
آب و شکر،زعفران و دونه های هل رو میریزیم داخل یک قابلمه و روی حرارت میزاریم تا وقتی که داغ بشه و از اطراف شروع میکنه به قل ریز زدن .
همین که حبابای ریز اطراف شربت ایجاد شدن شعله رو خاموش میکنیم دقت کنین این شربت نباید بجوشه وگرنه حلوامون خراب میشه.
شربت رو میزاریم تا خنک بشه.
تو این مدت میریم سراغ بقیه مواد:
شیرخشک وآرد و نشاسته و کاستارد به همراه مخلوط روغن و کره میریزیم داخل قابلمه و روی حرارت با شعله کم تفت میدیم تا مخلوطمون به رنگ قهوه ای روشن در بیاد .
این مرحله مهمترین مرحله حلوا هستش و خیلی هم زمانبره تقریبا چهل و پنج دقیقه زمان میبره تا موادخوب تفت بخوره و از حالت خامی دربیاد.
به هیچ عنوان حرارت رو بالا نگیرین چون شیر خشک زود میسوزه .
ممکنه اوایل کار، موقع همزدن مخلوطمون گلوله بشه و همزدن سخت بشه ولی حین تفت دادن کم کم روون میشه.
بعد از اینکه شیرخشک و باقی مواد تفت خورد شربت خنک شده روطی سه مرحله کم کم اضافه میکنیم و هرمرحله که اضافه کردیم تند تند حلوامون رو همش میزنیم تا شربت به خورد حلوا بره تو این مرحله باید خیلی سرعت العمل داشته باشین.
شربت که کامل به خورد حلوا رفت همش میزنیم تا اینکه حلوامون غلیظتر بشه.
این حلوا رو نباید سفت برداریم چون بعد خنک شدن خودش کمی سفت تر میشه.
بعد از ریختن داخل ظرف مورد نظر با خلال بادام،پسته و یا گردو تزیینش میکنیم.
حلوای عراقی طعم خاص و خوشمزه ای داره که طعمش تا مدتها تو یادتون میمونه.
امیدوارم امتحان کنین و خوشتون بیاد.