طرزتهیه تن ماهی خانگی
تابستون معمولا فصل ماهی هوور یا همون تن هستش.
منم که عاشق تن ماهی.
وقتی ماهی تن میخرم حتما درستش میکنم خیلی خوشمزست مخصوصا با شوید پلو.
برای این غذا من از زودپز استفاده میکنم توی قابلمه هم میتونین درستش کنین ولی یخورده زمانبره.
مواد مورد نیاز :
- ماهی هوور تکه شده
- روغن زیتون یا مایع یک سوم لیوان
- آب نصف لیوان
- آب لیموی تازه یکعدد
- نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
- میتونین از فلفل سبز درسته هم استفاده کنین.
طرزتهیه تن ماهی خانگی
ماهی ها رو تمیز میشوریم داخل زودپز میریزیم.
آب،روغن ،آب لیمو،نمک و فلفل رو اضافه میکنیم درب زودپز رو میبندیم نیم ساعت میزاریم تا بپزه.
بعد از نیم ساعت درب زودپز رو برمیداریم پوست ماهی رو براحتی جدا میکنیم(میتونین همون اول پوستشو بگیرین ولی بعد از پخت راحتتر پوستش جدا میشه) اگه کمی آب ته زودپز مونده حرارت رو روشن میکنیم تا آبش کامل کشیده بشه و ماهی تو روغن کف دیگ سرخ بشه.
با کفگیر ماهی رو کمی میکوبیم تا خرد و لایه لایه بشه.
به همین راحتی.
من همیشه همراه با شوید پلو ،سیبزمینی سرخ کرده و سالادشیرازی سرو میکنم معرکست.