طرز تهیه شیش طاووق
غذای خوشمزه عربی که اصالتش به لبنان برمیگرده.
هم با نون و هم با برنج میتونین سرو کنین.
مواد مورد نیاز :
- سینه مرغ نیم کیلو
- ماست پرچرب نصف پیمانه
- رب گوجه یک ق غ سرپر
- سس کچاپ یک ق مرباخوری
- روغن زیتون یا مایع یک چهارم پیمانه
- آبلیمو یک ق غ
- سیررنده دو حبه
- نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،پودرزنجبیل،ادویه مخلوط به میزان لازم
طرز تهیه شیش طاووق
مرغ رو مکعبی تکه میکنیم با بقیه مواد مخلوط میکنیم چنگ میزنیم تا مواد بخوردش بره ترجیحا یک شب داخل یخچال بمونه.
بعد به همراه فلفل دلمه به سیخ میکشیم فلفل دلمه رنگی باشه بهتره.
میتونین از سیخ چوبی هم استفاده کنین.
لابلای مرغ قارچ هم میتونین به سیخ بکشین.
سیخا رو روی تابه یا روی منقل و حتی سینی فر میتونین بپزین.