طرز تهیه موس انار
سلام دوستای خوبم حالتون چطوره؟ خوبین؟ روبه راهین؟
الهی شکر
امروز با یه دسر خفن و خوشمزه یلدایی اومدم🙋🏻
اگه بدونین که چقدر خوشمزست حتما حتما برای شب یلداتون درستش میکنین
خلاصه پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین عاشقش نشدین با من
مواد مورد نیاز :
- ژله انار ۲ بسته
- اب جوش ۱ لیوان
- پنیر ماسکارپونه ۱ بسته (۲۰۰ گرمی)
- خامه صبحانه ۱ بسته(۲۰۰ گرمی)
- شیر ۱ لیوان
- پودر قند ۴ قاشق غذاخوری(میتونه بسته به ذائقتون کمتر یا بیشتر بشه)
- دسر اکلیلی انار ۱ بسته
- انار دون شده مقداری برای تزئین
طرز تهیه موس انار
ابتدا پودر ژله رو با ابجوش بن ماری میکنیم تا ذرات ژله کاملا حل بشه بعد اجازه میدیم به دمای محیط برسه.
توی کاسه میکسر، شیر و پنیر و خامه و پودر قند رو مخلوط می کنیم تا کاااااملا یکدست بشه، بعد ژله رو کم کم بهش اضافه می کنیم و با دور کند خوب هم میزنیم.
نهایتا مایمون که کاملا مخلوط شده رو توی قالب مورد نظرمون می ریزیم و میزاریم تو یخچال برای سه تا چهارساعت تا حسابی ببنده و خودش رو بگیره،
بعد برمیگردونیم توی ظرف سرو و به دلخواه تزئین میکنیم.
من ظرفی رو انتخاب کرده بودم که وقتی برگردوندم یه قسمت فرورفتگی روی سطح ژله میافته(مثل قالب شارلوت)
بعد برای توی اون قسمت دسر اکلیلی انار رو با یک و نیم لیوان ابجوش مخلوط کردم و گذاشتم تو دمای اشپزخونه تا کاااااااااملا خنک شد و بعد ریختم تو اون قسمت خالی. یکم انار دون شده هم ریختم توش و گذاشتم توی یخچال و اجازه دادم شب تا صبح موند و حسابی استراحت کرد
روش رو با خامه فرم گرفته و انار و پودر پسته تزئین کردم
هر کی دید عاشق زیباییش شد و هر کی خورد عاشق طعمش شد
نظر شما چیه؟