طرز تهیه محلبی شکلاتی
امیدوارم حال دلتون روبه راه باشه
الوعده وفا. اینم دسری که قولش رو داده بودم بهتون این هفته بزارم
یکی از خوشمزه ترین دسرهایی که خیلی راحت هم تهیه میشه محلبی عربی هست. محلبی با نشاسته و ترکیب اون با شیر و یه سری مواد طعم دهنده تهیه میشه که بافت نرم و طعم شیرینی داره.
البته فقط از شیر استفاده نمیشه، بلکه تهیه محلبی با خامه زده شده باعث میشه بافت دسرتون غلیظ و دوست داشتنی تر باشه. کلا محلبی بین کشورهای عربی و ترکیه خیلی محبوبه. اما دستور محلبی ترکیه یکم متفاوته و در اون به جای نشاسته از آرد برنج استفاده میشه.
طرز تهیه محلبی شکلاتی
۱ قاشق غذاخوری نشاسته گل + ۱ قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت +۴ قاشق غذاخوری شکر رو داخل ۲ و ۱/۲ لیوان شیر سرد حل میکنیم و میزاریم روی حرارت کم مرتب هم میزنیم تا شیر گرم بشه.
۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو توی چند قاشق آب داغ حل میکنیم تا روون بشه و گلوله گلوله نباشه بعد به مخلوط شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم .
وقتی مدام هم بخوره محلبیتون یکدست غلیظ میشه و بافت نرمی داره.
وقتی غلیظ شد ۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه رو هم بهش اضافه کنید و هم بزنید مرتب تا بجوش بیاد.
تایم بگیرید ۲ دقیقه بجوشه و شما اصلا یک لحظه هم ازش غافل نشین مُحلبی باید مداااااام هم بخوره
بعد حرارت رو خاموش کنید و کمی هم بزنید تا یکم از حرارت بیافته.
به دلخواه چند عدد بیسکوئیت پتی بور رو خرد کنید(پودر بشه) و با ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو بیسکوئیت هارو مخلوط کنین .
حالا از محلبی در ظرف سرو بریزید واز پودر بیسکوئیت برای مابین دسر محلبی بریزید و روش رو هم میتونید با میوه دلخواهتون تزئین کنین.
بزاریدش یخچال تا چند ساعت استراحت کنه و تمام
یه دسر خوشمزه با بافت نرم و خامه ای
این دسر رو میتونید با طعم های مختلفی درست کنید. میتونید وانیل بریزید یا جای پودرکاکائو نسکافه گلد بریزین یا زعفرونیش کنین یا حتی میوه ای درستش کنین بسته به سلیقه و دائقتون
پ.ن: عکسش زیادی قشنگ نیست؟؟؟؟