• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی شوکو فندق

    طرز تهیه شیرینی شوکو فندق

    ‌دوستان سلام براتون یک شیرینی آسان و خوشمزه آوردم که مزه اون بینظیر و خیلی عالیه. حتما امتحان کنید.

    مواد مورد نیاز :


    1- کره، 100 گرم به دمای محیط رسیده
    2- شکر قهوه ای 90 گرم
    3- وانیل، یک هشتم قاشق چایخوری
    4- زرده تخم مرغ، 1 عدد کوچک
    5- آرد، 115 گرم
    6- شکلات تلخ یا شیری، 200 گرم
    7- فندق 60 گرم

    طرز تهیه شیرینی شوکو فندق


    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کره را کمی با همزن بزنید تا باز شود. سپس شکر را به همراه وانیل اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا پوک و سبک شوند، زرده تخم مرغ را هم افزوده و با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شوند. در پایان آرد را روی مواد الک کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید.

    اگر از قالب های سیلیکونی استفاده می کنید، نیاز به چرب کردن ندارد اما قالب فلزی را حتما چرب کنید. از خمیر شیرینی به مقداری که سر قالب خالی بماند فشرده کنید. قالب را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید. شیرینی ها بعد از اینکه پختند کاملا نرم هستند. شیرینی های پخته شده را از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شوند.

    سپس شکلات ذوب شده را روی شیرینی های بریزید و تکه های فندق روی آن ها بریزید و کنار بگذارید تا خنک شده و شکلات سفت شود. سپس از قالب جدا کرده و در ظرف سرو بچینید.

    طرز تهیه شیرینی شوکو فندق

    About The Author