• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فواید مصرف به + کالری دریافتی

    فواید مصرف به

    به میوه ای باستانی بومی مناطق مختلف آسیا و مدیترانه است.

    کشت آن را می توان به یونان و روم باستان ردیابی کرد، جایی که به عنوان نماد عشق و باروری عمل می کرد. اگرچه امروزه به طور قابل توجهی کمتر رایج است، اما به از بستگان نزدیک میوه های محبوب مانند سیب و گلابی است .

    آنها برای دهه ها در طب عامیانه استفاده می شوند، اما تحقیقات علمی در مورد مزایای آنها هنوز در مراحل اولیه است.

    فواید مصرف به : سرشار از مواد مغذی

    به، حاوی فیبر و چندین ویتامین و مواد معدنی ضروری است که آنها را به یک مکمل مغذی برای تقریباً هر رژیم غذایی تبدیل می کند.

    یک قطعه به 3.2 اونس (92 گرم) موارد زیر را ارائه می دهد :

    • کالری: 52
    • چربی: 0 گرم
    • پروتئین: 0.3 گرم
    • کربوهیدرات: 14 گرم
    • فیبر: 1.75 گرم
    • ویتامین سی : 15٪ از ارزش روزانه
    • تیامین بی1 : 1.5٪ از ارزش روزانه
    • ویتامین بی 6 : 2٪ از ارزش روزانه
    • مس: 13 درصد ارزش روزانه
    • آهن: 3.6٪ از ارزش روزانه
    • پتاسیم: 4 درصد از ارزش روزانه
    • منیزیم: 2٪ از ارزش روزانه

    همانطور که می بینید، این میوه مقادیر متوسطی از ویتامین C و مس، به علاوه مقادیر کمی ویتامین B، آهن، پتاسیم و منیزیم را تامین می کند.

    در حالی که به‌طور فوق‌العاده غنی از هیچ ترکیب خاصی نیست، به‌ها طیف وسیعی از مواد مغذی را برای کالری بسیار کمی ارائه می‌دهند.

    فواید مصرف به : حاوی آنتی اکسیدان

    بسیاری از فواید مربوط به به را می توان به منبع غنی آنتی اکسیدان این میوه نسبت داد.

    آنتی اکسیدان ها استرس متابولیک را کاهش می دهند، التهاب را کاهش می دهند و از سلول های شما در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد، که مولکول های ناپایدار هستند، محافظت می کنند .

    برخی از تحقیقات نشان می دهد که برخی از آنتی اکسیدان های موجود در به، از جمله فلاونول ها مانند کورستین و کامفرول، التهاب را کاهش می دهد و در برابر بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی محافظت می کند .

    فواید مصرف به : مدیریت حالت تهوع ناشی از بارداری

    برخی از شایع ترین علائم در اوایل بارداری حالت تهوع و استفراغ است.

    برخی از تحقیقات نشان می دهد که به ممکن است به تسکین این علائم کمک کند.

    یک مطالعه روی 76 زن باردار اشاره کرد که 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) شربت به به طور قابل توجهی موثرتر از 20 میلی گرم ویتامین B6 در کاهش حالت تهوع ناشی از بارداری است .

    اگرچه این نتایج امیدوارکننده هستند، اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

    فواید مصرف به : برطرف کردن مشکلات گوارشی

    از قدیم در طب سنتی و عامیانه از به برای درمان انواع اختلالات گوارشی استفاده می شود .

    تحقیقات اخیر نشان می دهد که عصاره به ممکن است از بافت روده در برابر آسیب های مربوط به بیماری های التهابی روده (IBD) مانند کولیت اولسراتیو محافظت کند.

    در یک مطالعه بر روی موش‌های مبتلا به کولیت اولسراتیو، موش‌هایی که عصاره و آب میوه به داده شده بود، در مقایسه با گروه کنترل، آسیب بافت روده بزرگ را به میزان قابل‌توجهی کاهش داده بود .

    با این حال، مطالعات انسانی مورد نیاز است.

    فواید مصرف به

    درمان زخم معده

    تحقیقات اولیه نشان می دهد که ترکیبات گیاهی موجود در به ممکن است به پیشگیری و درمان زخم معده کمک کند.

    در یک مطالعه لوله آزمایشی، آب به از رشد هلیکوباکتر پیلوری، یک باکتری که عامل ایجاد زخم معده است، جلوگیری کرد.

    در همین حال، یک مطالعه بر روی موش‌ها نشان داد که عصاره به در برابر زخم معده ناشی از الکل محافظت می‌کند.

    اگرچه این نتایج دلگرم کننده است، اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

    کاهش علائم رفلاکس اسید

    مطالعات متعدد نشان می دهد که شربت به ممکن است به مدیریت علائم بیماری رفلاکس معده به مری (GERD) که معمولاً به عنوان رفلاکس اسید شناخته می شود، کمک کند.

    یک مطالعه 7 هفته ای روی 80 کودک مبتلا به رفلاکس اسید نشان داد که مصرف مکمل شربت به روزانه به اندازه داروهایی که به طور سنتی برای کاهش علائم این بیماری استفاده می شود، موثر است .

    در مطالعه‌ای بر روی 137 زن باردار، دوز 10 میلی‌گرمی از شربت به که بعد از غذا مصرف می‌شود، به همان اندازه در تسکین علائم ریفلاکس اسید مؤثر است .

    علاوه بر این، در یک مطالعه 4 هفته ای بر روی 96 کودک مبتلا به رفلاکس اسید، استفاده از کنسانتره به همراه با داروهای سنتی علائم را بهبود بخشید – مانند استفراغ، بیزاری از غذا، آروغ زدن و درد شکم – تا حد بیشتری نسبت به مصرف دارو به تنهایی .

    با این وجود، مطالعات بیشتری مورد نیاز است.

    محافظت در برابر برخی واکنش های آلرژیک

    به ممکن است با سرکوب فعالیت برخی از سلول های ایمنی مسئول واکنش های آلرژیک، علائم مختلف آلرژی را کاهش دهد .

    Gencydo، یک داروی تجاری آلرژی، ترکیبی از آب لیمو و عصاره میوه به است. چند مطالعه کوچک از توانایی آن در پیشگیری و درمان واکنش های آلرژیک خفیف، مانند آبریزش بینی و آسم حمایت می کند (منبع مورد اعتماد 2).

    علاوه بر این، مطالعات موش‌ها نشان می‌دهد که عصاره‌های میوه و دانه به ممکن است از درماتیت آلرژیک ناشی از مصنوعی پیشگیری و درمان کند. با این حال، هنوز مشخص نیست که آیا آنها همان تأثیر را در افراد خواهند داشت یا خیر.

    در حالی که برخی از کارشناسان حدس می زنند که محصولات به ممکن است جایگزین ایمن برای داروهای سنتی آلرژی باشد، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

    بهبود عملکرد مناسب ایمنی

    به ممکن است از سیستم ایمنی بدن شما حمایت کند.

    چندین مطالعه در لوله آزمایش نشان می دهد که دارای خواص ضد باکتریایی است که ممکن است به جلوگیری از رشد بیش از حد برخی باکتری های مضر مانند E. coli و S. aureus کمک کند .

    علاوه بر این، یک عدد به تنها 15 درصد از DV را برای ویتامین C دارد که برای یک سیستم ایمنی سالم و کارآمد ضروری است .

    یک میوه نیز 6 تا 8 درصد از نیاز روزانه به فیبر را تامین می کند. مصرف فیبر کافی از باکتری های سالمی که در دستگاه گوارش شما زندگی می کنند، که در مجموع به عنوان میکروبیوم روده شناخته می شوند، حمایت می کند .

    حفظ یک میکروبیوم روده سالم ممکن است التهاب را کاهش دهد و مقاومت در برابر عفونت های باکتری های مضر در دستگاه گوارش شما را بهبود بخشد .

    چگونه آنها را بخوریم

    برخلاف میوه های محبوب تر، به ندرت به صورت خام مصرف می شود. حتی وقتی که رسیده، به خام گوشتی بسیار سفت و طعم ترش و گس دارد.

    بنابراین، بیشتر دوستداران به ، توافق دارند که میوه بهتر است به صورت پخته مصرف شود.

    بعد از بریدن یک عدد به، آن را با آب و مقدار کمی شکر در قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد تا گوشت نرم شود. همچنین می توانید با افزودن ادویه هایی مانند وانیل، دارچین، زنجبیل و بادیان ستاره ای آزمایش کنید.

    شما می توانید به تنهایی میل کنید یا از آن برای اضافه کردن بلغور جو دوسر یا ماست ماست استفاده کنید. همچنین یک افزودنی خوشمزه به تارت ها و پای های میوه می دهد.

    علاوه بر این، می توانید مربای به درست کنید. با این حال، باید حواستان به محتوای شکر باشد، زیرا مربا دارای قند افزوده بالایی است و خوردن آن آسان است.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.healthline.com
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author