فواید مصرف آلو
آلو بسیار مغذی است و فواید سلامتی مختلفی دارد.
آنها حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی، علاوه بر فیبر و آنتی اکسیدان هستند که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن کمک کند.
می توانید آلو را به صورت تازه یا خشک مصرف کنید. آلو خشک یا آلو خشک برای بهبود چندین بیماری از جمله یبوست و پوکی استخوان شناخته شده است.
فواید مصرف آلو : حاوی مواد مغذی
آلو و آلو بخارا به طرز چشمگیری دارای مواد مغذی بالایی هستند. آنها حاوی بیش از 15 ویتامین و مواد معدنی مختلف، علاوه بر فیبر و آنتی اکسیدان هستند.
در اینجا مروری بر پروفیل های تغذیه آلو و آلو بخارا است.
آلو
آلو نسبتاً کم کالری است، اما حاوی مقدار مناسبی از ویتامین ها و مواد معدنی مهم است. یک آلو حاوی مواد مغذی زیر است :
- کالری: 30
- کربوهیدرات: 8 گرم
- فیبر: 1 گرم
- شکر: 7 گرم
- ویتامین A: 5٪ از رژیم غذایی روزانه
- ویتامین C: 10٪ از رژیم غذایی روزانه
- ویتامین K: 5٪ از رژیم غذایی روزانه
- پتاسیم: 3 درصد از رژیم غذایی روزانه
- مس: 2 درصد از رژیم غذایی روزانه
- منگنز: 2 درصد از رژیم غذایی روزانه
علاوه بر این، یک آلو مقدار کمی ویتامین B، فسفر و منیزیم را فراهم می کند .
آلو بخارا
آلو از نظر وزنی کالری بیشتری نسبت به آلو دارد. یک وعده 1 اونس (28 گرم) آلو حاوی موارد زیر است :
- کالری: 67
- کربوهیدرات: 18 گرم
- فیبر: 2 گرم
- شکر: 11 گرم
- ویتامین A: 4 درصد از رژیم غذایی روزانه
- ویتامین K: 21 درصد از رژیم غذایی روزانه
- ویتامین B2: 3٪ از رژیم غذایی روزانه
- ویتامین B3: 3٪ از رژیم غذایی روزانه
- ویتامین B6: 3٪ از رژیم غذایی روزانه
- پتاسیم: 6 درصد از رژیم غذایی روزانه
- مس: 4 درصد از رژیم غذایی روزانه
- منگنز: 4 درصد از رژیم غذایی روزانه
- منیزیم: 3 درصد از رژیم غذایی روزانه
- فسفر: 2 درصد از رژیم غذایی روزانه
به طور کلی، محتوای ویتامین و مواد معدنی یک وعده آلو و آلو بخارا کمی متفاوت است. آلو بخارا بیشتر از آلو حاوی ویتامین K است و مقداری ویتامین B و مواد معدنی بیشتری دارد.
علاوه بر این، آلو بخارا نسبت به آلو تازه کالری، فیبر و کربوهیدرات بیشتری دارد.
فواید مصرف آلو : برطرف کردن یبوست
آلو و آب آلو به دلیل توانایی خود در رفع یبوست شناخته شده اند.
این تا حدی به دلیل مقدار بالای فیبر موجود در آلو است. یک آلو 1 گرم فیبر فراهم می کند.
فیبر موجود در آلو عمدتاً نامحلول است، به این معنی که با آب ترکیب نمی شود.
این ماده با حجم دادن به مدفوع در پیشگیری از یبوست نقش دارد و ممکن است سرعت حرکت مواد زائد در دستگاه گوارش شما را افزایش دهد .
علاوه بر این، آلو و آب آلو حاوی سوربیتول است که یک الکل قندی با اثرات ملین طبیعی است .
نشان داده شده است که خوردن آلو در درمان یبوست نسبت به بسیاری از انواع دیگر ملین ها، مانند پسیلیوم، که نوعی فیبر است که اغلب برای تسکین یبوست استفاده می شود، موثرتر است .
در یک مطالعه، افرادی که به مدت سه هفته هر روز 2 اونس (50 گرم) آلو مصرف کردند، در مقایسه با گروهی که پسیلیوم مصرف کردند، قوام مدفوع و دفعات بهتری را گزارش کردند.
مهم است که به خاطر داشته باشید که خوردن بیش از حد آلو در یک زمان ممکن است منجر به عوارض نامطلوب مانند اسهال شود. برای جلوگیری از این اتفاق، بهتر است از یک وعده 1/4-1/2 فنجان (44-87 گرم) در روز استفاده کنید.
اگر از آب آلو استفاده می کنید، مطمئن شوید که آب آن 100% بدون قند اضافه است. علاوه بر این، اندازه سهم خود را به 4-8 اونس (118-237 میلی لیتر) در روز محدود کنید.
فواید مصرف آلو : سرشار از آنتی اکسیدان
آلو و آلو بخارا سرشار از آنتی اکسیدان هستند که برای کاهش التهاب و محافظت از سلول های شما در برابر آسیب رادیکال های آزاد مفید هستند.
آنها به خصوص سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنول هستند که اثرات مثبتی بر سلامت استخوان دارند و ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی و دیابت کمک کنند .
در واقع، برخی مطالعات نشان داده اند که آلو بیش از دو برابر سایر میوه های محبوب مانند شلیل و هلو حاوی آنتی اکسیدان های پلی فنل است .
بسیاری از مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان داده اند که پلی فنول های موجود در آلو و آلو بخارا دارای اثرات ضد التهابی قوی و همچنین توانایی جلوگیری از آسیب به سلول ها است که اغلب منجر به بیماری می شود .
در یک مطالعه لوله آزمایش، پلی فنول های موجود در آلو به طور قابل توجهی نشانگرهای التهابی مرتبط با بیماری های مفاصل و ریه را کاهش دادند .
به نظر می رسد آنتوسیانین ها، نوع خاصی از پلی فنول، فعال ترین آنتی اکسیدان موجود در آلو و آلو بخارا هستند. آنها ممکن است اثرات سلامتی قدرتمندی داشته باشند، از جمله کاهش خطر بیماری قلبی و سرطان .
با این حال، در حالی که همه این یافته ها امیدوارکننده هستند، مطالعات انسانی بیشتری مورد نیاز است.
فواید مصرف آلو : کاهش قند خون
آلو دارای خواصی است که ممکن است به کنترل قند خون کمک کند.
آلو و آلو بخارا علیرغم داشتن کربوهیدرات نسبتاً بالا، به نظر نمیرسد که پس از مصرف، باعث افزایش قابل توجهی در سطح قند خون شوند .
این به پتانسیل آنها برای افزایش سطح آدیپونکتین، هورمونی که در تنظیم قند خون نقش دارد، نسبت داده می شود.
علاوه بر این، فیبر موجود در آلو ممکن است تا حدی مسئول اثرات آن بر قند خون باشد. فیبر سرعت جذب کربوهیدراتها را بعد از غذا کاهش میدهد و باعث میشود قند خون بهجای افزایش تدریجی افزایش یابد .
علاوه بر این، مصرف میوه هایی مانند آلو و آلو بخارا با خطر کمتر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است .
با این حال، مطمئن شوید که اندازه سهم خود را کنترل کنید، زیرا آلو پرکالری است و به راحتی می توان آن را پرخوری کرد. اندازه مناسب 1/4-1/2 فنجان (44-87 گرم) است.
فواید مصرف آلو : تقویت سلامت استخوان
آلو ممکن است برای بهبود سلامت استخوان مفید باشد.
برخی از مطالعات مصرف آلو را با کاهش خطر بیماری های استخوانی ناتوان کننده مانند پوکی استخوان و استئوپنی مرتبط می دانند که با تراکم استخوان پایین مشخص می شوند .
نشان داده شده است که آلو خشک نه تنها از از دست دادن استخوان جلوگیری می کند، بلکه ممکن است این پتانسیل را نیز داشته باشد که از دست دادن استخوان را که قبلاً رخ داده است، معکوس کند .
هنوز مشخص نیست که چرا آلو خشک به نظر می رسد این اثرات مثبت بر سلامت استخوان دارد. با این حال، تصور میشود که محتوای آنتیاکسیدانها و توانایی آنها در کاهش التهاب نقش داشته باشد .
علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد که مصرف آلو ممکن است سطوح هورمون های خاصی را افزایش دهد که در تشکیل استخوان نقش دارند .
آلو همچنین حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی است که اثرات محافظتی بر استخوان دارند، از جمله ویتامین K، فسفر، منیزیم و پتاسیم.
در حالی که همه این یافته ها مثبت هستند، بیشتر شواهد در مورد آلو و سلامت استخوان بر اساس نتایج مطالعات حیوانی و لوله آزمایش است.
با این حال، حداقل تحقیقات انسانی انجام شده در مورد مصرف آلو و سلامت استخوان نتایج امیدوارکننده ای را به همراه داشته است. در مقایسه با سایر میوهها، به نظر میرسد آلو در پیشگیری و معکوس کردن از دست دادن استخوان مؤثرترین است .
مفید برای سلامت قلب
مصرف آلو و آلو بخارا به طور منظم ممکن است اثر محافظتی بر سلامت قلب داشته باشد.
آنها به دلیل پتانسیل آنها در کاهش فشار خون بالا و سطح کلسترول که از عوامل خطر اصلی بیماری قلبی هستند، مورد مطالعه قرار گرفته اند.
در یک مطالعه، افرادی که به مدت هشت هفته هر روز آب آلو مینوشیدند و سه یا شش آلو میخوردند، با گروهی که فقط یک لیوان آب را با معده خالی مینوشیدند، مقایسه شدند .
آنهایی که آلو و آب آلو مصرف کردند به طور قابل توجهی سطح فشار خون، کلسترول تام و کلسترول بد LDL را نسبت به گروهی که آب مینوشیدند پایینتر داشتند .
مطالعه دیگری نشان داد که مردانی که کلسترول بالا در آنها تشخیص داده شده بود، پس از مصرف روزانه 12 آلو خشک به مدت هشت هفته، سطح کلسترول LDL کمتری داشتند .
چندین مطالعه حیوانی نتایج مشابهی را به همراه داشته است.
به طور کلی، به نظر می رسد موش هایی که با پودر آلو خشک و آب آلو تغذیه می شوند، سطح کلسترول پایین تری دارند و کلسترول HDL «خوب» را افزایش می دهند. با این حال، این نتایج را نمی توان به انسان تعمیم داد .
به نظر می رسد اثرات مثبت آلو و آلو بخارا بر روی عوامل خطر بیماری قلبی به دلیل محتوای بالای فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان های آنها باشد .
در حالی که نتایج این مطالعات امیدوارکننده است، به خاطر داشته باشید که تحقیقات انسانی بیشتری برای حمایت از اثرات محافظتی آلو و آلو از قلب مورد نیاز است.
آسان برای اضافه کردن به رژیم غذایی
آلو و آلو بخارا به راحتی در رژیم غذایی شما گنجانده می شوند.
می توانید آنها را به تنهایی بخورید یا در اسموتی ها و سالادها از آن لذت ببرید، مانند دستور العمل های زیر:
- سالاد اسفناج، ریحان و آلو
- اسموتی آلو دارچینی
- سالاد پاستا با مرغ و آلو سوخاری
- سالاد تابستانی آووکادو آلو
- سالاد آلو، پرتقال، رازیانه و پیاز
آلو را میتوان بهعنوان آبمیوه نیز مصرف کرد و معمولاً خورش میشود، که فرآیند ترکیب آنها با آب و سپس دم کشیدن مانند این دستور است.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.healthline.com
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !