• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فواید مصرف هلو – تاثیرات مصرف هلو بر سلامتی

    فواید مصرف هلو

    هلو میوه‌ای کوچک با پوست تیره و گوشتی شیرین سفید یا زرد است.

    گمان می رود که آنها بیش از 8000 سال پیش در چین ایجاد شده اند .

    هلو مربوط به آلو، زردآلو، گیلاس و بادام است. آنها به عنوان میوه هسته دار در نظر گرفته می شوند زیرا گوشت آنها پوسته ای را احاطه کرده است که یک دانه خوراکی را در خود جای داده است.

    آنها را می توان به تنهایی خورد یا به انواع غذاها اضافه کرد. علاوه بر این، هلو مغذی است و ممکن است مجموعه ای از فواید سلامتی از جمله بهبود هضم، پوست صاف تر و تسکین آلرژی را ارائه دهد.

    فواید مصرف هلو : سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها

    هلو سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی مفید است.

    یک هلو با اندازه متوسط (5.4 اونس یا 150 گرم) تقریباً :

    • کالری: 58
    • پروتئین: 1 گرم
    • چربی: کمتر از 1
    • گرم
    • کربوهیدرات: 14 گرم
    • فیبر: 2 گرم
    • ویتامین
    • ج:
    • 17٪ از ارزش روزانه
    • ویتامین
    • آ:
    • 10 درصد از ارزش روزانه
    • پتاسیم: 8 درصد از ارزش روزانه
    • نیاسین: 6 درصد از ارزش روزانه
    • ویتامین
    • E:
    • 5 درصد از ارزش روزانه
    • ویتامین
    • ک:
    • 5 درصد از ارزش روزانه
    • مس: 5 درصد ارزش روزانه
    • منگنز: 5 درصد از ارزش روزانه

    هلو همچنین مقادیر کمتری منیزیم، فسفر، آهن و برخی ویتامین های گروه B را ارائه می دهد.

    علاوه بر این، آنها مملو از آنتی اکسیدان ها هستند – ترکیبات گیاهی مفیدی که با آسیب اکسیداتیو مبارزه می کنند و به محافظت از بدن شما در برابر پیری و بیماری کمک می کنند. هر چه میوه تازه تر و رسیده تر باشد، آنتی اکسیدان های بیشتری در آن وجود دارد .

    در یک مطالعه، آب هلو تازه در 30 دقیقه پس از مصرف، اثرات آنتی اکسیدانی را در مردان سالم نشان داد.

    به نظر می رسد هلوهای تازه و کنسرو شده دارای مقادیر مشابهی از ویتامین ها و مواد معدنی هستند – تا زمانی که انواع کنسرو شده پوست کنده نشده باشند .

    با این حال، هلو تازه دارای سطوح بالاتر آنتی اکسیدان است و به نظر می رسد در محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو نسبت به انواع کنسرو شده موثرتر باشد .

    فواید مصرف هلو : کمک به هضم

    هلو ممکن است به هضم سالم کمک کند.

    یک میوه با اندازه متوسط ​​حدود 2 گرم فیبر فراهم می کند – نیمی از آن فیبر محلول است، در حالی که نیمی دیگر نامحلول است .

    فیبر نامحلول به مدفوع شما حجم می دهد و به حرکت غذا در روده کمک می کند و احتمال یبوست را کاهش می دهد.

    از سوی دیگر، فیبر محلول غذا برای باکتری های مفید روده شما فراهم می کند. به نوبه خود، این باکتری ها اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه – مانند استات، پروپیونات و بوتیرات – تولید می کنند که سلول های روده شما را تغذیه می کند.

    اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه در روده شما ممکن است به کاهش التهاب و بهبود علائم اختلالات گوارشی مانند بیماری کرون، سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) و کولیت اولسراتیو کمک کند

    گل هلو بخشی دیگر از میوه است که ممکن است برای هضم مفید باشد. آنها معمولا در طب سنتی چینی برای درمان اختلالات گوارشی استفاده می شوند.

    تحقیقات حیوانی نشان می‌دهد که ترکیبات موجود در گل‌ها ممکن است به طور موثری قدرت و تعداد دفعات انقباضات روده را افزایش دهند، که به حفظ ریتم مناسب برای حرکت روان غذا کمک می‌کند .

    در حالی که مطالعات اغلب از عصاره گل هلو استفاده می کنند، یک چای گیاهی ساخته شده از گل ها معمولاً در کره مصرف می شود .

    فواید مصرف هلو : بهبود سلامت قلب

    خوردن منظم میوه – از جمله هلو – ممکن است سلامت قلب را تقویت کند.

    هلو ممکن است عوامل خطر بیماری قلبی مانند فشار خون بالا و سطح کلسترول را کاهش دهد .

    علاوه بر این، مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که هلو ممکن است به اسیدهای صفراوی – ترکیباتی که توسط کبد شما از کلسترول تولید می شود – متصل شود.

    اسیدهای صفراوی متصل – همراه با کلسترول موجود در آنها – در نهایت از طریق مدفوع دفع می شوند که ممکن است به کاهش سطح کلسترول خون کمک کند .

    مطالعات اضافی در لوله آزمایش و حیوانات نشان داد که هلو ممکن است سطح کلسترول LDL تام و “بد” و همچنین فشار خون و سطوح تری گلیسیرید را کاهش دهد .

    تحقیقات روی موش‌های چاق بیشتر گزارش داد که آب هلو ممکن است سطح هورمون آنژیوتانسین II را که فشار خون را افزایش می‌دهد، کاهش دهد .

    در حالی که این اثرات امیدوار کننده به نظر می رسد، مطالعات بیشتری برای تایید آنها در انسان مورد نیاز است.

    فواید مصرف هلو : محافظت از پوست

    هلو ممکن است اثرات محافظتی داشته باشد که به حفظ سلامت پوست شما کمک می کند.

    مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که ترکیبات موجود در هلو ممکن است توانایی پوست شما برای حفظ رطوبت را بهبود بخشد – بنابراین بافت پوست را بهبود می بخشد.

    علاوه بر این، هم مطالعات آزمایشگاهی و هم مطالعات حیوانی نشان می دهد که عصاره های ساخته شده از گل یا گوشت هلو که مستقیماً روی پوست اعمال می شود ممکن است به جلوگیری از آسیب اشعه ماوراء بنفش کمک کند.

    همچنین مشخص شد که عصاره گل هلو رشد تومورهای پوستی را در موش به تاخیر می اندازد .

    با این حال، قبل از نتیجه گیری، تحقیقات بیشتری در انسان مورد نیاز است.

    جلوگیری از انواع خاصی از سرطان

    مانند بیشتر میوه‌ها، هلو نیز ترکیبات گیاهی مفیدی را ارائه می‌کند که ممکن است در برابر سرطان‌های مختلف محافظت کند.

    به طور خاص، پوست و گوشت هلو سرشار از کاروتنوئیدها و اسید کافئیک هستند – دو نوع آنتی اکسیدان که خواص ضد سرطانی دارند .

    تحقیقات آزمایشگاهی و حیوانی همچنین نشان داده است که ترکیبات موجود در دانه هلو ممکن است رشد تومورهای پوستی غیر سرطانی را محدود کرده و از تبدیل آنها به سرطان جلوگیری کند .

    ناگفته نماند، هلو مملو از پلی فنول است – دسته ای از آنتی اکسیدان ها که در مطالعات لوله آزمایش نشان داده شده است که رشد را کاهش داده و گسترش سلول های سرطانی را محدود می کند .

    پلی فنول های هلو ممکن است توانایی کشتن سلول های سرطانی را نیز داشته باشند، بدون اینکه آسیبی به سلول های سالم وارد کنند .

    در یک مطالعه حیوانی، این پلی فنول ها به ویژه در جلوگیری از رشد و گسترش نوع خاصی از سرطان سینه موثر بودند.

    محققان گزارش کردند که یک فرد برای مصرف مقداری پلی فنل معادل میزان مورد استفاده در این مطالعه، نیاز به خوردن دو تا سه هلو در روز دارد .

    در مطالعه دیگری، زنان یائسه ای که حداقل 2 هلو یا شلیل در روز مصرف می کردند، 41 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه در طی 24 سال بودند .

    با این حال، مطالعات کمی بر روی انسان انجام شده است، بنابراین تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

    فواید مصرف هلو

    ممکن است علائم آلرژی را کاهش دهد

    هلو ممکن است علائم آلرژی را کاهش دهد.

    هنگامی که بدن شما در معرض یک آلرژن قرار می گیرد، هیستامین ها یا مواد شیمیایی ساخته شده توسط سیستم ایمنی بدن شما را آزاد می کند تا بدن شما را از شر آلرژن خلاص کند.

    هیستامین ها بخشی از سیستم دفاعی بدن شما هستند و باعث ایجاد علائم آلرژی مانند عطسه، خارش یا سرفه می شوند.

    تحقیقات نشان می دهد که هلو ممکن است با جلوگیری از انتشار هیستامین در خون به کاهش علائم آلرژی کمک کند.

    علاوه بر این، مطالعات لوله آزمایش گزارش می‌دهند که عصاره هلو نیز ممکن است مؤثر باشد و التهابی که معمولاً در واکنش‌های آلرژیک دیده می‌شود را محدود می‌کند .

    با این حال، تحقیقات بیشتری برای تعیین قدرت این اثرات در افراد مبتلا به آلرژی مورد نیاز است.

    سایر مزایای بالقوه

    هلو ممکن است چندین فواید دیگر برای سلامتی داشته باشد. به خوبی تحقیق شده عبارتند از:

    • ممکن است ایمنی را تقویت کند: هلو ها سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان های تقویت کننده سیستم ایمنی هستند. مطالعات لوله آزمایش
    • همچنین ممکن است با انواع خاصی از باکتری ها مبارزه کنند .
    • ممکن است در برابر سموم خاص محافظت کند: در یک مطالعه، عصاره هلو داده شده به افراد سیگاری باعث افزایش حذف نیکوتین شد
    • ممکن است سطح قند خون را کاهش دهد: مطالعات نشان می دهد که ترکیبات موجود در هلو ممکن است به جلوگیری از افزایش سطح قند خون کمک کند

    گفتنی است، این مطالعات کوچک بودند و بیشتر این فواید در انسان مشاهده نشده است.

    به آسانی به رژیم غذایی افزوده می شود.

    هلو به راحتی پیدا می شود و می توان آن را به طرق مختلف به رژیم غذایی خود اضافه کرد.

    آنها را می توان به صورت خام، پخته، کبابی، کبابی یا سرخ شده مصرف کرد و به راحتی در غذاهای گرم یا سرد گنجانده می شوند.

    به عنوان مثال، هلو تازه یک میان وعده غنی از مواد مغذی عالی است و می توان آن را به تنهایی یا با ماست و یک مشت آجیل میل کرد.

    هلو را می توان به سالاد اضافه کرد. آنها طعم غیرمنتظره ای را به سالسا اضافه می کنند و همچنین یک ماده محبوب در بسیاری از دسرها هستند.

    در نهایت، هلو را می توان در یک اسموتی مخلوط کرد یا به آرامی له کرد تا به آب شما طعم بدهد.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.healthline.com
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author