• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فواید مصرف روغن آووکادو

    فواید مصرف روغن آووکادو

    اگر تا به حال از خوردن آووکادو لذت برده اید، می دانید که با سایر میوه ها متفاوت است.

    برخلاف اکثر میوه های دیگر، این میوه سرشار از چربی های سالم است و اغلب برای تولید روغن آووکادو استفاده می شود. اگرچه این روغن به اندازه روغن زیتون شناخته شده نیست، اما به همان اندازه خوشمزه است.

    روغن آووکادو همچنین دارای فواید بی شماری برای سلامتی است که تا حد زیادی به محتوای آنتی اکسیدان ها و چربی های سالم مربوط می شود.

    غنی از اسید اولئیک، یک چربی بسیار سالم است

    روغن آووکادو روغن طبیعی است که از پالپ آووکادو فشرده می شود. تقریباً 70 درصد روغن آووکادو از اسید اولئیک سالم برای قلب، یک اسید چرب امگا 9 تک غیر اشباع تشکیل شده است.

    این اسید چرب همچنین جزء اصلی روغن زیتون است و اعتقاد بر این است که تا حدی مسئول مزایای سلامتی آن است. علاوه بر این، حدود 12٪ از روغن آووکادو را چربی اشباع شده و حدود 13٪ را چربی غیراشباع چندگانه تشکیل می دهد.

    روغن آووکادو نسبت امگا 6 به امگا 3 بالایی دارد (13:1) و ما معمولاً 3:1 یا 2:1 را برای سلامتی بهتر می خواهیم. اما این نباید نگران کننده باشد، زیرا مقدار کل امگا 6 نسبتاً کم است.

    اکثر تحقیقات نشان می دهد که رژیم غذایی غنی از چربی های غیراشباع برای سلامتی مفید است و ممکن است خطر بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و زوال عقل را کاهش دهد.

    کلسترول را کاهش می دهد و سلامت قلب را بهبود می بخشد

    روغن آووکادو سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع است که با سلامت قلب بهتر مرتبط است .

    در یک مطالعه متقاطع کوچک بر روی 13 نفر، شرکت کنندگان ابتدا یک وعده غذایی شاهد با استفاده از کره (25 گرم چربی اشباع شده) یا یک وعده غذایی آزمایشی (25 گرم چربی غیراشباع) با روغن آووکادو داده شد.

    در طی یک دوره 240 دقیقه ای پس از غذا، نمونه های خون نشان داد که گروه آزمایش وعده غذایی سطوح پایین تری از تری گلیسیرید، کلسترول تام و LDL (بد)، سیتوکین های التهابی و قند خون در مقایسه با گروه کنترل داشتند.

    یک مطالعه موش روغن آووکادو را با لوزارتان، یک داروی فشار خون، به مدت 45 روز مقایسه کرد. نشان داد که روغن آووکادو فشار خون دیاستولیک و سیستولیک را به ترتیب 21.2% و 15.5% کاهش می دهد و اثرات مشابهی با لوزارتان در کاهش فشار خون دارد .

    مطالعه دیگری در موش نشان داد که روغن آووکادو در کاهش سطح تری گلیسیرید و کلسترول بد (LDL) موثر بوده و بر کلسترول خوب (HDL) تأثیری ندارد. این روغن قابل مقایسه با روغن زیتون بود، یکی دیگر از روغن های سالم برای قلب.

    در حالی که این نتایج امیدوارکننده هستند، آزمایش‌های بالینی انسانی بزرگ‌تر هنوز مورد نیاز است.

    لوتئین بالا، آنتی اکسیدانی که فوایدی برای چشم دارد

    آووکادو و روغن آن منابع نسبتا خوبی از لوتئین هستند، یک کاروتنوئید و آنتی اکسیدانی که به طور طبیعی در چشم شما وجود دارد.

    تحقیقات نشان داده است که رژیم غذایی غنی از لوتئین و کاروتنوئید دیگری به نام زآگزانتین برای سلامت چشم ضروری است و ممکن است خطر ابتلا به آب مروارید و دژنراسیون ماکولا را که یکی از بیماری های شایع چشمی مرتبط با افزایش سن هستند، کاهش دهد.

    از آنجایی که بدن شما به خودی خود لوتئین تولید نمی کند، باید آن را از رژیم غذایی خود دریافت کنید. خوشبختانه، افزودن آووکادو و روغن آووکادو به رژیم غذایی شما یک راه عالی و آسان برای حمایت از سلامت چشم شما است.

    جذب مواد مغذی مهم را افزایش می دهد

    برخی از مواد مغذی باید با چربی ترکیب شوند تا بدن شما بتواند آنها را جذب کند، مانند ویتامین های محلول در چربی A، D، E و K .

    به طور خاص، کاروتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن، لیکوپن، لوتئین و زآگزانتین بدون چربی جذب ضعیفی دارند. متأسفانه، بسیاری از میوه ها و سبزیجات غنی از کاروتنوئیدها، مانند هندوانه و گوجه فرنگی، چربی کمی دارند .

    بنابراین، افزودن روغن آووکادو یا نوع دیگری از چربی به وعده غذایی خود ممکن است به جذب بهتر این مواد مغذی کمک کند.

    یک مطالعه کوچک نشان داد که افزودن روغن آووکادو به سالاد حاوی هویج، کاهوی رومی و اسفناج باعث افزایش جذب کاروتنوئیدها می شود. این افزایش در مقایسه با سالاد بدون چربی قابل توجه بود – 4.3 تا 17.4 برابر .

    مطالعات دیگر نشان داده اند که روغن زیتون، که محتوای اسید اولئیک بسیار مشابه روغن آووکادو دارد، در افزایش فراهمی زیستی کاروتنوئیدها بسیار موثر است .

    بنابراین، افزودن روغن آووکادو به سالاد، ماریناد یا غذاهای دیگر ممکن است به جذب مواد مغذی بیشتر بدن شما کمک کند.

    ممکن است علائم آرتریت را کاهش دهد

    آرتریت یک بیماری بسیار شایع است که شامل التهاب دردناک مفاصل است. میلیون ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد .

    در حالی که انواع مختلفی از آرتریت وجود دارد، شایع ترین نوع آن استئوآرتریت است که با تجزیه غضروف در مفاصل همراه است .

    مطالعات متعدد نشان داده‌اند که عصاره‌های آووکادو و روغن سویا، به نام غیر صابونی‌شونده آووکادو/سویا (ASU)، ممکن است درد و سفتی مرتبط با آرتروز را کاهش دهد.

    به طور خاص، به نظر می رسد ASU برای افرادی که آرتروز لگن و زانو دارند مفید باشد .

    می توانید مکمل های ASU را در اکثر فروشگاه های سلامتی و آنلاین پیدا کنید. اما مطمئن شوید که با یک متخصص مراقبت های بهداشتی صحبت کنید تا مطمئن شوید که برای شما مناسب است.

    پوست را بهبود می بخشد و بهبود زخم را افزایش می دهد

    روغن آووکادو سرشار از اسیدهای چرب و مواد مغذی است که ممکن است برای پوست شما مفید باشد. این منبع خوبی از ویتامین های A و E است که با سلامت غشای پوست مرتبط هستند.

    یک مطالعه روی 24 فرد مبتلا به پسوریازیس پلاکی نشان داد که کرم حاوی روغن آووکادو (20٪) و ویتامین B12 علائم پسوریازیس را پس از 12 هفته درمان بهبود می بخشد .

    سایر مطالعات روی انسان و حیوانات نیز فواید استفاده از روغن آووکادو را در درمان پسوریازیس و بهبود زخم نشان داده‌اند .

    گفته می‌شود، بیشتر مطالعات از روغن آووکادو همراه با مواد دیگر مانند B12 و عوامل مرطوب‌کننده استفاده می‌کردند، بنابراین دشوار است که بگوییم روغن آووکادو به خودی خود به یافته‌های مشابهی منجر می‌شود یا خیر.

    علاوه بر کاربرد موضعی، مصرف یک رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب غیراشباع، ویتامین های A و E و آنتی اکسیدان ها با پوست سالم تر همراه است .

    بهتر است از قرار دادن مستقیم روغن آووکادو روی هر زخم باز خودداری کنید. در عوض، محصولات حاوی روغن آووکادو را از شرکت های معتبر خریداری کنید.

    فواید مصرف روغن آووکادو

    فواید مصرف روغن آووکادو

    فواید مصرف روغن آووکادو : سرشار از آنتی اکسیدان

    رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان ها به مبارزه با رادیکال های آزاد که ترکیبات ناپایداری هستند که به مرور زمان می توانند به سلول ها آسیب برسانند، کمک می کند. هنگامی که عدم تعادل رخ می دهد، این می تواند منجر به استرس اکسیداتیو شود و ممکن است به شرایطی مانند بیماری قلبی، دیابت نوع 2 و سرطان کمک کند .

    با اهدای الکترون به رادیکال‌های آزاد، آنتی اکسیدان‌ها می‌توانند آنها را خنثی کنند و از آسیب رساندن به آن‌ها جلوگیری کنند .

    خوشبختانه، روغن آووکادو حاوی تعداد زیادی آنتی اکسیدان است که برای سلامتی شما مفید است، مانند کاروتنوئیدها، توکوفرول ها (اشکال ویتامین E) و استرول های گیاهی مختلف.

    استفاده بسیار آسان

    اگرچه این از نظر فنی یک مزیت سلامتی نیست، روغن آووکادو بسیار متنوع است و به راحتی می توان آن را در رژیم غذایی خود گنجاند.

    به عنوان مثال، می‌توانید آن را به‌صورت سرد مصرف کنید، اما همچنین روغن آشپزی ایمن و سالمی است زیرا اسیدهای چرب آن در حرارت بالا (تا حدود 520 درجه فارنهایت یا 271 درجه سانتی‌گراد) پایدار هستند .

    در اینجا چند راه برای افزودن روغن آووکادو به رژیم غذایی شما آورده شده است:

    • یک قاشق غذاخوری به اسموتی اضافه کنید.
    • آن را روی سالاد بریزید.
    • از آن به عنوان ماریناد برای کباب کردن گوشت استفاده کنید.
    • هنگام پخت آن را بگنجانید.
    • از آن در سس مایونز خانگی استفاده کنید.
    • قبل از تفت دادن، آن را روی سبزیجات بریزید.
    • هوموس را با آن پر کنید.
    • آن را روی سوپ های سرد مانند گازپاچو بریزید.

    فواید مصرف روغن آووکادو

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.healthline.com
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author