• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیش انداز غذای گیلکی خوشمزه و گیاهی

    طرز تهیه شیش انداز :

    طرز تهیه شیش انداز

    طرز تهیه شیش انداز فسنجون گیلکی گیاهی :

    “شیش انداز” یه خوراک خوشمزه گیاهی و اصیل شمالیه که در روش تهیه‌اش به جای گوشت از بادمجان استفاده می‌شه!
    مامان‌خانوم به روش خیلی اصیل امروز در گمج پختن جناب شیش‌انداز رو!

    مواد لازم:

    • گردوی ریز چرخ شده ۱۰۰ گرم
    • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
    • زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
    • گلپر ۱/۲ قاشق چایخوری
    • دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
    • رب انار ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
    • بادمجان قلمی ۵ تا ۶ عدد
    • نمک و فلفل به مقدار لازم

    پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. زردچوبه و گردو را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس مقداری آب سرد به قابلمه اضافه کنید و بگذارید حدود یک ساعت بجوشد. رب انار، گلپر، دارچین و مقداری فلفل به مایه اضافه کنید و شعله را کم کنید تا گردو به آرامی بجوشد و مایه خورش به روغن بیفتد.

    بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی کوچک خرد کنید و روی آن نمک بپاشید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه بماند تا تلخی بادمجان گرفته شود سپس آنها را آبکشی کنید و در تابه‌ای با مقداری روغن سرخ کنید تا نرم شوند و در نیم ساعت آخر پخت به خورش اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد و در آخر مقداری نمک به خورش اضافه و مزه آن را تنظیم کنید و به همراه برنج سرو کنید.

    دستور مادر خانوم!

    About The Author