• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    گشنیز پلوی مکزیکی غذای محبوب سال نو

    گشنیز پلوی مکزیکی :

    طرز تهیه گشنیز پلوی مکزیکی

    طرز تهیه گشنیز پلوی مکزیکی غذای محبوب سال نو :

    مکزیکی‌ها معتقدند لوبیاهای موجود در این پلو، نشانی از سکه هستند و برگهای گشنیز، اسکناس‌های سبز! و خوردن این پلو در سال نو، سالی پر از برکت و جیبهای پر پول هدیه‌میدهد!

    یه جورایی حکم سبزی پلو با ماهی عیدهای خودمون رو داره !

    این پلوی مخلوط هم با لوبیا سیاه مکزیکی و هم با لوبیا چشم‌بلبلی تهیه میشه که البته اگه لوبیا سیاه ندارین بهترین انتخاب لوبیا قرمزه! گاهی هم کلا لوبیا نداره!

    گاهی به این پلو، تکه‌های مرغ بدون استخوان مزه‌دار شده در ادویه‌های مکزیکی و سرخ شده هم اضافه میشه که کاملا اختیاریه!

    مواد لازم برای 4 نفر:

    • لوبیا (قرمز یا چشم بلبلی) ۱ پیمانه
    • برنج ۳ پیمانه
    • کره یا روغن ۵۰ گرم
    • سیر ریز شده ۱ تا ۲ حبه
    • پودر دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
    • پودرِ دانه زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
    • پودر فلفل قرمز تند به مقدار لازم
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • عصاره مرغ یا آب ۴ پیمانه
    • لیموترش ۱/۲ عدد
    • گشنیز خرد شده ۲ پیمانه

    لوبیا را از روز قبل با مقداری آب خیسانده و سپس با مقداری آب بپزید تا نرم شود و سپس آبکش کنید.

    در قابمه‌ای مناسب، مقداری روغن یا کره بریزید. سیر و ادویه‌جات را کمی تفت دهید .سپس برنج شسته و آبکش شده را اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید. سپس عصاره مرغ و آب لیموترش را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید.

    وقتی آب برنج کشیده شد، نیمی از گشنیز خرد شده، مقداری نمک و لوبیای پخته را اضافه کنید . به آرامی چند دور هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس درب قابلمه را بگذارید و حرارت را گم کنید تا برنج دم بکشد.

    برنج را در ظرف سرو بکشید. بقیه گشنیز خرد شده را روی آن بپاشید.

    نوش جان

    About The Author