طرز تهیه کیک خیس پرتقالی:
طرز تهیه کیک خیس پرتقالی:
فصله پرتقاله پرتقااااال!
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۱۵۰ گرم (۱/۲ ۱ پیمانه )
- رنده پوست پرتقال (زِست) ۱ عدد معادل ۱ قاشق چایخوری
- پرتقال آب گرفته ۳ عدد متوسط
- کره نرم ۱۱۰ گرم
- آرد ۲ پیمانه
- بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
کف و دیوارههای قالب لوف را با کاغذ مومی بپوشانید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا روشن شود. رنده پوست پرتقال و کره نرم را اضافه و مخلوط کنید. سپس نصف پیمانه از آب پرتقال و مخلوط آرد را اضافه و با لیسک هم بزنید تا مایه یکدست شود.
مایه را داخل قالب بریزید و در فر داغ شده با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود ۵۰ دقیقه بپزید.
بعد از پخت ۱۰ دقیقه صبر کنید و باقیمانده آب پرتقال را روی کیک گرم بریزید و اجازه دهید آب پرتقال را جذب کرده و به دمای محیط برسد.
نوش جان