لازانیای اسفناج و پنیر:
طرز تهیه لازانیای اسفناج و پنیر :
خوب این عکس که صاحبش رو نفهمیدم کیه چون هزار جای دیگه هم استفاده شده بود و البته چون پنیر ریکوتا تازه داره خیلی درصد پنیرش بیشتره، ما مصرف پنیر رو میاریم پایین و به جاش مصرف اسفناج رو بالا میبریم!
پنیر پیتزا قیمتش مثل بقیه چیزا خیلی زیاد شده، میتونین پنیر لاکتیکی رو از لبنیاتیها بخرید و قبل از استفاده توی آب سرد بذارین چندبار آبش رو عوض کنید تا نمک اضافی از بافتش خارج شه و بعد رنده و استفاده کنید. البته مثل پنیر پیتزا کش نمیاد اما غلظت لازم رو به مواد داخل لازانیا میده!
مواد لازم:
- برگه لازانیا پخته و آبکش شده نصف بسته
- پیاز ریز خرد شده ۱ عدد
- پودر سیر به مقدار لازم
- اسفناج خرد شده حدود ۵۰۰ گرم
- پنیر خامهای یا لبنه ۲۰۰ گرم
- پنیر پیتزا یا پنیر لاکتیکی بدون نمک رنده شده ۱۰۰ گرم
- آویشن یا اوریگانو ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
برای تهیه سس :
- گوجه فرنگی پوره شده ۴ تا ۵ عدد
- رب گوجه نصف قاشق چایخوری
- سیر رنده شده ۱ حبه یا پودر سیر کمی
- آویشن یا اوریگانو ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل
طرز تهیه لازانیا اسفناج و پنیر:
برای تهیه مواد میانی لازانیا، پیاز را با کمی روغن در تابهای تفت دهید تا نرم شود، پودرسیر، آویشن و اسفناج خرد شده را اضافه و اجازه دهید آب اسفناج کشیده شود. تابه را از روی حرارت بردارید اجازه دهید خنک شود. سپس پنیر خامهای و پنیر موتزرلا را اضافه کنید.
از این مخلوط روی برگههای لازانیا آبکش شده بمالید و آنها را رول کنید.
برای تهیه سس، رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت دهید تا رنگ بیاندازد و سیر ،آویشن و گوجهفرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید مواد غلیظ شوند و با نمک و فلفل مزهدار کنید.
نیمی از سس را کف ظرف بریزید، رولهای لازانیا را روی آن بچینید و بقیه سس را روی رولها بریزید. در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر پیتزای رنده شده نیز روی آن بپاشید و ظرف را داخل فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.