طرز تهیه کسه دیلا :
طرز تهیه کسه دیلا :
این یکی از خوشمزههای روزگاره… کَسهدیلای مکزیکی!
کسهدیلا از دولایه نون ترتیلای مکزیکی که وسطش با سبزیجات یا گوشت پر شده تهیه میشه… البته پنیر پای ثابت همه کسهدیلاهاست!
نون ترتیلا خیلی شبیه نون تافتون خودمونه… میتونین نون پیتا یا نون تافتون کارخونهای گرد کوچیک که این روزا تو همه سوپرمارکتا پیدا میشن رو جایگزین کنین!
این دستور با اسفناجه… اما یه دنیا انتخاب خوشمزه دیگه هست!
مواد لازم:
- نان ترتیلا یا تافتون یا پیتا ۴ تا ۶ عدد
- پنیر پیتزا، گودا، چدار یا پروسس ورقهای ساندویچ رنده شده حدود ۱۰۰ گرم
- پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
- سیر ریز خرد شده ۱ تا ۲ حبه
- اسفناج پاک و خرد شده حدود ۶۰۰ گرم
- فلفل قرمز تند به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کسه دیلا :
پیاز رو با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس سیر و اسفناج را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود.
مخلوط را با نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به خوبی مزهدار کنید و از روی حرارت بردارید.
مقداری از مخلوط اسفناج روی نانهای پخش کنید و روی آن پنیر رنده شده بپاشید یا چنانچه از پنیر ورقهای استفاده میکنید، ورقههای پنیر را روی آن بچینید و با یک برش نان دیگر روی آن را بپوشانید و کمی فشار دهید تا به هم بچسبند. تمام نانها را به همین روش آماده کنید.
تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید و نانهای آماده شده را در تابه از هر طرف گرم کنید تا طلایی و برشته شوند و پنیر وسط کسه دیلا ذوب شود.
کَسه دیلاهای آماده شده را برش بزنید و سرو کنید!
نوش جان