• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه تارت روستایی بدون نیاز به قالب تارت !!

    طرز تهیه تارت روستایی:

    طرز تهیه تارت روستایی

    طرز تهیه تارت روستایی :

    تارت روستایی درست کنیم؟ بدون نیاز به قالب تارت!.

    خوب اگه قالب مخصوص تارت دارین که خیلی هم عالی، تو قالب هم می‌تونین درستش کنین… اما شکل اصلی تارت در زمانهای قدیم اینجوری بوده! بدون نیاز به قالب درست میشده!

    به تارت بدون قالب ، گَلِت یا تارت روستایی میگن!

    به جای سیب از گلابی یا به هم می‌تونین استفاده کنین!

    مواد لازم برای خمیر:

    • کره سرد خرد شده ۱۵۰ گرم
    • آرد ۲۵۰ گرم
    • شکر دانه ریز یا پودر قند ۱ قاشق سوپخوری
    • نمک ۱ پینچ
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    • آب سرد ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
    • زرده تخم مرغ ۱ عدد

    مواد لازم برای داخل تارت :

    • سیب ورقه‌ای خرد شده ۳ تا ۴عدد
    • شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
    • دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
    • کره خرد شده حدود۲۰ گرم
    • عسل یا مارمالاد زردآلو ۱ قاشق سوپخوری (به دلخواه)
    • گردوی خرد شده ۱ قاشق سوپخوری (به دلخواه)
    • زرده تخم مرغ و شکر برای رومال

    طرز تهیه تارت روستایی :

    در ظرفی یا درون غذاساز، آرد، نمک، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس قطعات کره را اضافه و با کمک چنگال یا غذاساز آنها را خوب له و با آرد مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیایند.

    سپس زرده تخم مرغ و نیمی از آب را اضافه کنید و کمی دیگر مخلوط کنید در حدی که خرده‌های خمیر به هم بچسبد و جمع شود. ولی زیاد ورز ندهید که به روغن بیفتد. اگر چسبندگی لازم را نداشت کمی دیگر آب سرد اضافه کنید.

    خمیر را در کیسه نایلونی قرار دهید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

    پس از این مدت خمیر را به قطر نیم سانتیمتر روی سطح آرد پاشی شده به شکل دلخواه باز کنید و به سینی فر انتقال دهید.(نیازی به کاغذ روغنی یا چرب کردن سینی ندارد)

    از آنجایی که این خمیر بسیار ترد است، برای انتقال راحت‌تر خمیر بدون خرد شدن بهتر است آن را به دور وردنه بپیچید.

    ورقه‌های سیب، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید . آماده کنار بگذارید.

    در صورت تمایل، مقداری عسل یا مارمالاد زردآلو روی خمیر بمالید و برشهای سیب را روی آن بچینید. گردوی خرد شده روی آن بپاشید. برشهای کوچکی از کره روی سیبها بچینید. سه تا چهار سانتی‌متر از دور تا دور خمیر را خالی بگذارید.

    لبه‌های خمیر را به صورت مرتب روی برشهای سیب تا بزنید تا دیواره‌ای برای تارت درست کنید.

    روی لبه‌های خمیر را زرده تخم مرغ بمالید و کمی شکر روی آن بپاشید و سینی را داخل فر ی که با ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است حدود ۴۵ دقیقه بپزید تا طلایی شود.

    تارت گرم را میتوانید به همراه بستنی و سس کارامل، یا به صورت هم دما با محیط به همراه چای و قهوه میل کنید.


    یاسمین ببری

    About The Author