نان پنیر و سبزیجات:
طرز تهیه نان پنیر و سبزیجات :
خوب این ایده پر کردن خمیر نان با مواد مختلف خیلی برای مهمانیها کاربرد داره، خصوصا وقتی برای تعداد بیشتری از افراد میخواین غذایی مثل پیراشکی آماده کنید یا وقتیکه میخواین مصرف روغن رو کمتر کنید!
داخل این خمیر با سبزیجات پر شده، اما میتونین از انواع ترکیبات مورد علاقه خودتون هم استفاده کنید!
مواد لازم:
- آرد گندم حدود ۴۵۰ گرم
- شیر یا آب ولرم ۳/۴ لیوان
- مایه خمیر ۱ قاشق سوپخوری
- شکر ۱ قاشق چایخوری
- کره ذوب شده ۶۰ گرم
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
- زرده تخم مرغ ۱ عدد برای رومال
- مواد میانی طبق دستور داده شده
شیر، مخمر و شکر را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند و وقتی روی مخلوط کف کرد؛ نمک، کره، آویشن را اضافه کنید و آرد را به تدریج اضافه کنید تا حدی که خمیر لطیفی تهیه شود.
خمیر را خوب ورز دهید تا کشدار و صاف یکدست شود. کاسه را با مقداری روغن چرب کنید و خمیر را داخل کاسه بگذارید و روی آن را با سلفون بپوشانید و در محیط آشپزخانه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
پس از اتمام مدت استراحت، خمیر را مجددا کمی ورز دهید و روی سطح آردپاشی شده به قطر ۱/۵ سانتیمتر باز کنید و با دهانه لیوان یا کاتر گرد قالب بزنید.
میان هر کدام از خمیرها مقداری از مواد میانی قرار دهید و خمیر را به صورت توپ فرم دهید و با فاصله داخل ظرف نسوز یا سینی فر بچینید.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید نیم ساعت دیگر بماند تا حجم بگیرد و سپس روی نانها را زرده تخم مرغ بمالید و داخل فر داغ شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
طرز تهیه مواد میانی:
- پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
- رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری
- گوجه فرنگی پوره شده ۴ عدد
- سیر ریز شده ۱ حبه
- کنسرو ذرت آبکش شده ۱/۲ قوطی
- پنیر موتزرلای رنده شده ۱۰۰گرم
- ترشی کاپریس یا زیتون بدون هسته خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
- آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- فلفل دلمهای قرمز ۱/۲ عدد
پیاز را در تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سیر و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و تفت هید تا رب رنگ بیاندازد. فلفل دلمه و پوره گوجهفرنگی و آویشن را اضافه کنید و اجازه دهید سس غلیظ شود. سپس با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و از روی حرارت بردارید.
کنسرو ذرت و ترشی کاپریس یا زیتون را اضافه کنید و بعد از خنک شدن کامل با پنیر مخلوط کنید.
نوش جان