• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه اسپاس سوپ ماست محبوب ارمنی + نکات کلیدی

    طرز تهیه اسپاس:

    طرز تهیه اسپاس

    طرز تهیه اسپاس ( سوپ ماست ارمنی)

    این سوپ هم به صورت گرم و هم سرد سرو میشه… معمولا از جوی پوست کنده برای تهیه این سوپ استفاده میشه اما استفاده از برنج هم مرسومه… سبزیجات مورد استفاده می‌تونه اسفناج یا جعفری باشه… و گاها مقداری نعناع هم به سوپ اضافه می‌شود.

    مواد لازم:

    • جوی پوست کنده یا برنج ۱/۲ پیمانه
    • آرد ۱ قاشق سوپخوری
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • ماست ۱/۲ ۲ پیمانه
    • خامه ۱/۴ پیمانه (به دلخواه)
    • آب ۲ پیمانه
    • جعفری خرد شده یک دسته کوچک
    • نعناع‌داغ مقداری برای سرو (به دلخواه)

    جوی پوست کنده را از روز قبل بخیسانید سپس با مقداری آب بپزید تا نرم شود.

    آرد، ماست، تخم‌مرغ، ماست، خامه را با همزن دستی با هم مخلوط کنید. آب را به تدریج به آن اضافه و هم بزنید تا رقیق شود. سپس به قابلمه اضافه کنید و سریع هم بزنید و حرارت را کم کنید تا سوپ جا بیفتد. سپس جعفری و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و حدود پانزده دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید تا سوپ آماده شود.

    به هنگام سرو مقداری نعناع داغ روی سوپ بریزید.

    About The Author