طرز تهیه اسلایس کارامل:
طرز تهیه اسلایس کارامل:
لایه زیرین این اسلایس کاراملی کلاسیک نیاز به پخت درون فر دارد و رویه کاراملی آن روی اجاق آماده میشود و سپس مجددا روانه فر میشود.
در لایه زیرین پودر نارگیل به کار رفته که قابل جایگزینی با کنجد یا پرک جوی دوسر یا انواع مغز آجیل پودر شده هست.
مواد لازم لایه زیرین :
- آرد ۱ پیمانه
- شکر قهوهای ۱/۳ پیمانه (یا شکر سفید)
- پودرنارگیل یا کنجد خام ۱/۲ پیمانه
- کره ذوب شده ۱۲۵ گرم
- دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای کارامل:
- شیر غلیظ شده شیرین ۱ قوطی (۳۹۰ گرم)
- شکر قهوهای ۱/۲ پیمانه
- کره ۱۲۵ گرم
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک ۱ پیچ
مواد لازم برای رویه :
- شکلات خرد شده ۲۰۰ گرم
- روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه اسلایس کارامل:
کف و دیوارههای سینی یا ظرف مستطیل به ابعاد ۲۰×۳۰ سانتیمتری را چرب کنید و با کاغذ مومی بپوشانید.
فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
آرد، شکرقهوهای، پودر نارگیل ،دارچین و کره را با هم مخلوط کنید. مخلوط را کف قالب بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا به صورت یکنواخت کف قالب پخش و فشرده کنید. قالب را ۱۵ دقیقه درون فر بپزید. در این مدت مواد کارامل را آماده کنید.
شکر و کره را داخل قابلمه کوچکی بریزید و مرتب هم بزنید تا مواد شروع به حباب زدن کند. سپس شیر غلیظ شده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. وانیل و نمک را اضافه و مواد را از روی حرارت بردارید و داخل قالب روی لایه زیرین بریزید و به طور یکنواخت روی آن پخش کنید.
دمای فر را به ۱۵۰ درجه کاهش دهید و سینی را مجددا داخل فر بگذارید و ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.
بعد از اتمام زمان پخت، سینی را خارج کنید و اجازه دهید در دمای محیط خنک شود.
برای رویه شکلاتی، نیمی از شکلات و روغن را درون مایکروفر یا روی بخار آبجوش ذوب کنید. شکلات ذوب شده را از روی حرارت بردارید و بقیه شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
رویه شکلاتی را روی لایه کارامل که به دمای محیط رسیده است بریزید و پخش کنید و به مدت دو ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس به کمک لبههای کاغذ مومی شیرینی را از قالب خارج کنید و با چاقوی تیز گرم شده به اندازه دلخواه برش بزنید.