طرز تهیه بیسکوییت گیاهی:
طرز تهیه بیسکوییت گیاهی:
دستور یه بیسکوییت که فقط سه تا ماده اولیه داره و میتونه به صورت کاملا گیاهی هم آماده شه برای دوستانی که گیاهخوار یا وگن هستن!
از طرف دیگه میتونین هر ادویه و طعمی که دوست دارید رو بهش اضافه کنید و با هر قالبی که دوست دارید برش بزنید. خلاصه اینکه به اندازه خلاقیتتتون، راه دارید برای درست کردن این بیسکوییت!
میتونین مثل شیرینی مشهدی و آلمانی بین دو لایه بیسکوییت، مارمالاد یا شکلات صبحانه بمالید یا با شکلات ذوب شده تزیین کنید.
مواد لازم:
- کره یا مارگارین ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
- پودر قند ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
- آرد ۳۲۰ گرم (۲ پیمانه )
- طعم دهنده دلخواه (وانیل، هل ، دارچین و…)
کره یا مارگارین را به همراه پودرقند و طعم دهنده دلخواه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. آرد را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را یک ساعت در کیسه نایلونی درون یخچال استراحت دهید.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه گرم کنید. خمیر را به قطر ۳ میلیمتر باز کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید و در سینی فر بچینید.
سینی را در فر قرار دهید و تا زمانی که لبه شیرینیها رنگ بیاندازد در فر بپزید.
برای طعم شکلاتی ۳۰ گرم از آرد دستور کم کنید و با پودر کاکائو الک شده جایگزین کنید.