طرز تهیه گرین پاستا:
طرز تهیه گرین پاستا:
با یه وعده پاستای متفاوت سبز رنگ موافقین؟
هوا که بهاری میشه، خود به خود آدم تمایل بیشتری به غذاهای گیاهی داره… نمیدونم شایدم من اینجوریم!
این یه پاستای خوشمزه است که نیم ساعته آماده میشه و یه وعده غذای سبزه!
مواد مورد نیاز برای 4 نفر:
- پاستا فرمی ۱ بسته
- تره فرنگی یا پیاز ۱ عدد
- سیر خرد شده ۳ حبه
- نخود فرنگی تازه یا یخ زده ۱/۲ ۱ پیمانه
- بروکلی گل گل شده ۲ پیمانه (به دلخواه)
- اسفناج خرد شده ۲ پیمانه
- نعناع خرد شده ۱/۴ پیمانه یا نعناع خشک یک قاشق چایخوری
- ریحان خرد شده ۱/۴ پیمانه یا ریحان خشک ۱ قاشق چایخوری
- اوریگانو یا آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
- آب لیموترش تازه حدود ۳ قاشق سوپخوری
- خامه یا پنیر خامهای ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- کره یا روغن به مقدار لازم
- پنیر پارمیزان رنده شده یا هر نوع پنیر خوش طعم دیگر، به دلخواه مقداری برای سرو
طرز تهیه گرین پاستا:
نخود فرنگی را در ظرفی جداگانه بپزید تا نرم شوند و سپس آبکش کنید. بروکلی گل گل شده را نیز جداگانه بخارپز کنید در حدی که بافت آن حفظ شود و زیادی نرم نباشد.
پاستا را در قابلمهای حاوی مقداری آب در حال جوش و نمک بپزید تا نرم شود.
در این مدت در تابه مقداری کره یا روغن بریزید و تره فرنگی یا پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شوند. سیر و بروکلی را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس نخود فرنگی ، اسفناج ، نعناع، ریحان و اوریگانو را اضافه کنید و وقتی آب اسفناج کشیده شد مقداری از آب پاستای در حال جوش ، آب لیموترش تازه و فلفل به تابه اضافه کنید و خوب مواد را زیر و رو کنید. در آخر خامه یا پنیر خامهای را به مواد اضافه و وقتی ذوب شد، پاستای آبکش شده را به آن اضافه و خوب زیر و رو کنید.
به هنگام سرو میتوانید مقداری پنیر پارمیزان رنده شده یا هر نوع پنیر در دسترس روی پاستا بریزید و بلافاصله سرو کنید.