طرز تهیه کاپ های پذیرائی:
طرز تهیه کاپ های پذیرائی :
یه دستور ساده ، سریع و خوشمزه است که با فیلینگهای مختلف میتونین آمادهاش کنید.
برای تهیه کاپی که از نان درست شده میتونین از نان تست استفاده کنید و نیازی به تهیه خمیر نیست.
محدودیتی برای تهیه فیلینگهای کاپ نیست، این فینگرفودها میتونن با هر تو فیلینگ دلخواهی پر بشن!
طرز تهیه کاپ های پذیرائی:
- نان تست یک بسته
- کره ذوب شده حدود ۶۰ گرم (یا روغن )
- سیر ریز شده ۱ تا ۲ حبه
- ریحان، جعفری یا گشنیز خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
- آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
قسمت طلایی روی نانهای تست را برش بزنید و جدا کنید.
نانها را داخل قالب کاپ کیک، یا فنجان و کاسه سرامیکی مقاوم به حرارت بچینید.
کره، سیر و سبزیجات خرد شده را با هم مخلوط کنید. روی نانها را با این مخلوط برس کشی کرده و با مواد دلخواه پر کنید. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم و تنظیم کنید و کاپها حدود ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که نانها طلایی شوند داخل فر بپزید.
فیلینگ پنیری:
حدود ۱۵۰ گرم پنیر رنده دلخواه را با دو عدد تخم مرغ، مقداری فلفل سیاه، اوریگانو، پیازچه، جعفری یا ریحان خرد شده مخلوط و داخل کاپها را با این مخلوط پر کنید.
فیلینگ سبزیجات:
حدود نصف لیوان ذرت کنسروی آبکش شده، نصف پیمانه نخود فرنگی و نصف پیمانه هویج پخته را با هم مخلوط کنید. یک عدد پیاز، و یک پیمانه قارچ ریز خرد شده را در تابه تفت دهید و با مقداری نمک و فلفل آویشن مخلوط و با سایر سبزیجات مخلوط کنید. ۲ عدد تخممرغ را به سبزیجات اضافه و هم بزنید تا مخلوط شوند. داخل کاپها را با این مواد پر کنید و روی آن پنیر موتزرلای رنده شده بپاشید.
فیلینگ مرغ:
یک عدد سینه مرغ، نصف یک فلفل دلمهای و مقداری قارچ خرد شده را ریز خرد کنید. یک عدد پیاز را تفت دهید تا طلایی شود، مرغ خرد شده و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به تابه اضافه کنید و مخلوط را تفت دهید. قارچ و فلفل دلمهای را اضافه کنید و کمی تفت وهید تا سبزیجات بپزند. در صورت تمایل میتوانید مقداری ذرت کنسروی بدون آب و زیتون یا خیارشور خرد شده به این مخلوط اضافه کنید. داخل کاپها را با این مواد پر کنید و روی آن مقداری سس بشامل یا خامه و پنیر موتزرلای رنده شده بپاشید.
سس بشامل:
۵۰ گرم کره را در قابلمه ذوب کنید، دو قاشق سوپخوری آرد به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.حدود یک و نیم لیوان شیر، مقداری پودرسیر و نمک و فلفل به آن اضافه و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.