• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه فرنی ورمیشل هندی با روش آسان و سریع در خانه + نکات کلیدی

    طرز تهیه فرنی ورمیشل :

    طرز تهیه فرنی ورمیشل هندی

    طرز تهیه فرنی ورمیشل هندی:

    همه مدل فرنی و پودینگ و شیربرنج خوردیم… بیاین مدل هندی‌اش رو امتحان کنیم که با رشته‌های ورمیشل درست میشه!

    این مدل فرنی، در هندوستان به نام sevyan kheer یا semiya kheer معروف است و در کشورهایی چون پاکستان هم تهیه میشه.

    از انواع مغز آجیل در تهیه این فرنی می‌تونین استفاده کنید اما استفاده از بادام درختی، بادام هندی و پسته رایج‌تر است.

    مواد مورد نیاز:

    • رشته ورمیشل خرد شده ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)
    • کره ۵۰ گرم
    • شکر ۳/۴ پیمانه (۱۵۰ گرم)
    • شیر ۱ لیتر
    • پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
    • خلال بادام ۲ قاشق سوپخوری
    • کشمش بی دانه ۲ قاشق سوپخوری
    • گلاب ۲ قاشق سوپخوری
    • زعفران دم کشیده ۱ قاشق سوپخوری (به دلخواه)

    رشته ورمیشل و کره را با هم تفت دهید تا طلایی شوند. شکر ، شیر ، پودر هل را اضافه کنید. اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم به آرامی بجوشد و غلیظ شود.

    خلال بادام، گلاب، کشمش و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر بجوشد سپس در ظرف سرو بریزید.

    این دسر هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو می‌شود.

    *به جای شکر، می‌توانید از نصف قوطی شیر غلیظ شده شیرین (شیرعسلی) استفاده کنید.

    About The Author