• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کالزونه با سس مارینارا – طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

    کالزونه با سس مارینارا:

    طرز تهیه کازونه با سس مارینارا

    طرز تهیه کالزونه با سس مارینارا :

    کالزونه در اصل یه مدل پیتزای رویه بسته به شکل یه پیراشکی بزرگه … یه مدل خمیر با فیلینگ و سس‌های مختلف می‌تونه یه دنیا طعم درست کنه… یک مدل فیلینگ رو براتون اینجا نوشتم و بعدش چندتا فیلینگ باحال دیگه رو تو پستهای بعدی براتون به اشتراک میزارم!

    با درست کردن خمیر شروع کنید!

    طرز تهیه کالزونه با سس مارینارا:

    مواد لازم برای خمیر:

    • آرد نان حدود ۵۰۰ گرم
    • آب ۱ لیوان
    • نمک ۱ قاشق چایخوری
    • مایه خمیر فوری ۲ قاشق چایخوری
    • شکر ۲ قاشق چایخوری

    سه لیوان آرد، نمک و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید.آب را اضافه کنید و مخلوط کنید. در صورتیکه خمیر خیلی چسبنده بود مقدار دیگری آرد اضافه کنید تا خمیر لطیفی تهیه شود.

    خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید تا حدود ۲ ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.

    پس از این مدت خمیر را مجددا ورز دهید و به دو تا سه قسمت مساوی تقسیم کنید.

    هر قسمت را به صورت دایره‌ای به قطر نیم سانتیمتر باز کنید. روی نیمی از آن سس بمالید و بقيه مخلفات دلخواه و پنیر را روی آن بپاشید و نیمه دیگر خمیر را روی آن بکشید و لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید و کالزونه آماده را داخل سینی فر قرار دهید و با چاقو برشهایی روی خمیر ایجاد کنید. تمام کالزونه‌ها را به همین طریق آماده کنید.

    روی کالزونه‌های آماده شده، مخلوط کره و سبزیجات بمالید و در فر داغ با حرارت ۲۰۰ درجه بپزید تا طلایی شوند.

    سس گوجه فرنگی:

    • ۶ عدد
    • سیر له شده ۱ تا ۲ حبه
    • برگ ریحان ۲۰ گرم
    • اوریگانو ۱ قاشق چایخوری
    • سرکه ۱ قاشق سوپخوری 
    • شکر ۲ قاشق چایخوری 
    • نمک و فلفل به مقدار لازم

    در تابه مقداری روغن زیتون بریزید و سیر کمی تفت دهید سپس گوجه فرنگی، اوریگانو، سرکه، شکر، نمک را اضافه و بگذارید به آرامی بجوشد و غلیظ شود سپس نیمی از برگ ریحان را خرد کنید و به سس اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

    کره سیر دار :

    • کره ذوب شده ۵۰ گرم (یا ۴ قاشق سوپخوری روغن )
    • سیر له شده ۱ حبه
    • جعفری خرد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
    • پنیر پارمسان ۲ قاشق سوپخوری(به دلخواه)
    • فلفل سیاه به مقدار لازم

    تمام مواد را با هم مخلوط و روی کالزونه‌ها بمالید.

    مواد فیلینگ:

    • زیتون حلقه‌ای ۳ قاشق سوپخوری
    • سوسیس یا کالباس ورقه‌ای نازک خرد شده ۱۵۰ گرم
    • پنیر موتزرلا رنده شده ۱۵۰ گرم
    • ریحان خرد شده ۱/۲ پیمانه

    About The Author