طرز تهیه پلوی طلایی:
طرز تهیه پلوی طلایی برزیلی:
طریقه تهیه این پلوی طلایی آسونه، گیاهیه و واسه ما برنجخورا لذت بخشه!
به جای ذرت کنسروی، میتونین از دانههای ذرت شیرین تازه یا منجمد استفاده کنید.
مواد مورد نیاز:
- برنج خیسانده ۳ پیمانه
- پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد بزرگ
- سیر ریز خرد شده ۳ تا ۴ حبه
- زردچوبه ۲ قاشق چایخوری
- اوریگانو یا آویشن ۱ قاشق چایخوری
- استاک گوشت یا آب معمولی حدود ۱ لیتر
- نخود آبگوشتی پخته و آبکش شده ۲ پیمانه
- ذرت پخته (کنسروی) و آبکش شده ۱ پیمانه
- لیموترش ۱ عدد
- جعفری و گشنیز خرد شده ۱ پیمانه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
پوست لیموترش را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
در تابه مقداری کره یا روغن بریزید و پیاز را تفتددهید تا طلایی شود. سیر ، زردچوبه و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و وقتی عطر مواد به مشام رسید، برنج بدون آب را اضافه و چند دقیقه تفت دهید . با مقداری نمک و فلفل آن را مزهدار کنید .سپس نخود و ذرت را به همراه استاک و آب لیموترش را به قابلمه اضافه کنید . وقتی مواد به جوش آمد ، نیمی از ترکیب جعفری و گشنیز را اضافه کنید. حرارت را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.
بقیه گشنیز و جعفری خرد شده به هنگام سرو روی برنج بریزید.