• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پلوی طلایی – غذای برزیلی فوق العاده خوشمزه و آسان !

    طرز تهیه پلوی طلایی:

    طرز تهیه پلوی طلایی برزیلی

    طرز تهیه پلوی طلایی برزیلی:

    طریقه تهیه این پلوی طلایی آسونه، گیاهیه و واسه ما برنج‌خورا لذت بخشه!

    به جای ذرت کنسروی، می‌تونین از دانه‌های ذرت شیرین تازه یا منجمد استفاده کنید.

    مواد مورد نیاز:

    • برنج خیسانده ۳ پیمانه
    • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد بزرگ
    • سیر ریز خرد شده ۳ تا ۴ حبه
    • زردچوبه ۲ قاشق چایخوری
    • اوریگانو یا آویشن ۱ قاشق چایخوری
    • استاک گوشت یا آب معمولی حدود ۱ لیتر
    • نخود آبگوشتی پخته و آبکش شده ۲ پیمانه
    • ذرت پخته (کنسروی) و آبکش شده ۱ پیمانه
    • لیموترش ۱ عدد
    • جعفری و گشنیز خرد شده ۱ پیمانه
    • نمک و فلفل به مقدار لازم

    پوست لیموترش را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

    در تابه مقداری کره یا روغن بریزید و پیاز را تفتددهید تا طلایی شود. سیر ، زردچوبه و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و وقتی عطر مواد به مشام رسید، برنج بدون آب را اضافه و چند دقیقه تفت دهید . با مقداری نمک و فلفل آن را مزه‌دار کنید .سپس نخود و ذرت را به همراه استاک و آب لیموترش را به قابلمه اضافه کنید . وقتی مواد به جوش آمد ، نیمی از ترکیب جعفری و گشنیز را اضافه کنید. حرارت را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.

    بقیه گشنیز و جعفری خرد شده به هنگام سرو روی برنج بریزید.

    About The Author