طرز تهیه زیپوله:
طرز تهیه زیپوله:
یه دسر آسون به سبک مادربزرگای ایتالیایی!
خوب این دسر خوشمزه در اصل با پنیر ریکوتای تازه درست میشه که ما تو ایران نداریم، اما میتونیم ماسکارپونه یا پنیر خامهای رو جایگزین کنیم!
پنیر ریکوتا، پنیری کم نمک و تازه هست که از جوشاندن مجدد آب پنیر( و گاها شیر کامل) به دست میاد و چربی خیلی خیلی پایین و بافتی نرم داره و ایتالیایی ها خیلی ازش تو ساخت کرم شیرینی و غذا و …. استفاده میکنن!
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد ۱ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱/۲ ۲ قاشق چایخوری
- شکر ۱/۴ پیمانه
- پنیر ماسکارپونه یا خامهای ۲۰۰ گرم
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر قند یا ترکیب شکر و دارچین برای سرو
- روغن برای سرخ کردن
تخم مرغها را به همراه پنیر و وانیل با همزن برقی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
آرد، شکر و بیکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید تا مایهای به غلظت مایه کیکی غلیظ داشته باشید.
مقداری روغن (به ارتفاع یکی دو سانتیمتر) داخل تابهای گود بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا گرم شود.
قاشق را درون روغن فرو ببرید تا چرب شود و مقداری از مایه زیپوله با قاشق بردارید و داخل روغن بریزید و سرخ کنید تا طلایی شود.
زیپولههای طلایی را داخل صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. سپس روی آنها مقداری پودر قند یا ترکیب شکر و دارچین بپاشید و سرو کنید!