نیوکی با قارچ و پنیر فتا:
طرز تهیه نیوکی با قارچ و پنیر فتا:
پاستای سیبزمینی ایتالیایی که بهش نیوکی میگن!
مواد لازم:
- سیب زمینی آبپز ۴ عدد متوسط
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۱ عدد (یا ۲ عدد زرده تخممرغ)
- آرد گندم به مقدار لازم (حدود ۴۰۰ گرم)
- قارچ خرد شده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
- سیر ریز خرد شده ۱ حبه
- کره یا روغن (ترجیحا زیتون) ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- اوریگانو یا آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
- پنیر فتای خرد شده ۷۰ گرم
- جعفری خرد شده ۴ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه نیوکی با قارچ و پنیر فتا :
سیب زمینی آبپز شده را بعد از خنک شدن پوست بگیرید . ریز رنده کنید. تخم مرغ و نمک را اضافه و خوب مخلوط کنید سپس به تدریج آرد را اضافه کنید تا خمیری منسجم و نسبتا سفت داشته باشید. خمیر را به پنج قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به صورت لولهای بلند شکل دهید و با چاقو به قطعات کوچک یک اندازه برش بزنید.
نیوکیهای آماده را در قابلمهای حاوی آب در حال جوش و نمک بپزید، تا وقتی که روی آب شناور شوند.سپس آبکش کنید.
در تابه کره یا روغن بریزید و قارچ و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. سپس نیوکی آبکش شده را اضافه و گاهی زیر و رو کنید تا طلایی شوند . با مقداری اوریگانو، نمک و فلفل سیاه آن را مزهدار و از روی حرارت بردارید.
جعفری و پنیر فتا را روی نیوکی بپاشید و سرو کنید.