• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    تارت مرغ پستو – طرز تهیه تارت مرغ پستو فوق العاده خوشمزه و آسان

    تارت مرغ پستو :

    تارت مرغ پستو

    طرز تهیه تارت مرغ پستو :

    خوب برای داشتن یه تارت خوب باید خمیر فونسه رو با دقت و تمام نکاتش تهیه کنید.
    دستور خمیر رو اگر فرصتی بود میزارم.


    دو سوم خمیر رو کف قالب تارت پهن و صاف کنید و کناره های اضافی خمیر رو بگیرید .روی خمیر سس پستو بریزید و یکنواخت پخش کنید . روی اون هم مرغ پخته نگینی و فلفل دلمه رنگی نگینی بریزید و روی همه مواد پنیر پیتزا بریزید و روی کار رو با باقیمانده خمیر بپوشونید بهتره در این مرحله قالب رو توی یخچال نیم ساعت استراحت بدید تا خمیر دوباره سرد بشه و نتیجه بهتری بگیرید .


    حالا تارت میره طبقه وسط فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه


    سس پستو ریحان رو میخوام براتون بزارم این سس خیلی خوشمزه و متداوله و مصارف زیادی داره
    رسپی برای این سس زیاده و همه جوره شو میتونید پیدا کنید این دستوری هست که من باهاش سس رو درست میکنم و طعمش رو خیلی دوست دارم.


    ۳ پیمانه برگ ریحان و ۳ حبه سیر درشت و نصف پیمانه روغن زیتون و نصف پیمانه پودر پنیر پارمزان و کمی نمک و فلفل و نصف پیمانه گردو یا بادام زمینی رو توی مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید تا یه سس یکدست بهتون بده اگه خواستید سس روون تر باشه قاشق قاشق روغن زیتون بهش اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون برسه. میتونید در صورت تمایل آب یک لیمو ترش متوسط رو هم بهش اضافه کنید


    سس پستو رو تا ۳ ماه توی فریزر میتونید نگه دارید البته توصیه میشه که اگه قصد نگهداری پستو توی فریزر رو دارید پنیر رو بهش اضافه نکنید و فریز کنید

    About The Author