طرز تهیه ژله یلدایی :
مواد لازم:
- پودر ژله سبز یک بسته،قرمز دو بسته ، آلوئه ورا سه بسته
- شیر دو لیوان
طرز تهیه ژله یلدایی :
پودر ژله ی سبز رو توی یک لیوان آب به روش بن ماری کاملا حل کنید. بعد نصف لیوان شیر ( یا بستنی یا خامه ی رقیق ) بهش اضافه کنید و بزارید یخچال تا ببنده کامل.
این کار رو برای یک بسته از ژله ی آلوئه ورا و هر دو بسته ژله ی قرمز انجام بدید.( برای دو بسته دو لیوان آب و یک لیوان شیر لازم دارید ) و حد اقل ۵ ساعت بهش فرصت بدید تا خودش رو بگیره.
من شب قبل این ژله هارو آماده کردم و صبح بقیه ی کارهای دسر رو انجام دادم.
دو بسته پودر ژله ی آلوئه ورا رو با سه لیوان آب مخلوط کنید .به روش بن ماری یا تو مایکروفر کاملا حل کنید تا شفاف بشه. بعد هم بزارید تا کاملا خنک بشه و به دمای محیط برسه و هیچ گرمایی رو انگشت شما نباید حس کنه.
ژله ی قرمز رو از ظرف بیرون بیارید و رنده ی درشت بزنید و بریزید توی قالبتون و از ژله ی آلوئه ورا که به دمای محیط رسیده اروم روی ژله رنده شده بریزید تا روی مواد رو بگیره . بزارید یخچال تا نیم بند بشه و کمی خودش رو بگیره.
بعد این مراحل رو برای ژله ی سفید و در نهایت برای ژله ی سبز انجام بدید و بره تو یخچال تا خوب خوب خودش رو بگیره.