دسر کرم کیوی :
طرز تهیه دسر کرم کیوی:
مواد مورد نیاز:
- کیوی متوسط ۴ عدد
- شکر یک چهارم پیمانه
- خامه ۱۰۰ گرم
- پودر ژله کیوی یک بسته
پودر ژله کیوی رو توی یک لیوان آب سرد بریزیدو بزارید کمی بمونه تا ژلاتین شکفته بشه و روی بن ماری یا تو مایکروفر کاملا حلش کنید تا شفاف بشه بزارید کنار به دمای محیط برسه
کیوی هارو پوست بگیرید و خورد کنید و همراه با شکر و دو قاشق غذاخوری آب بزارید رو حرارت ملایم تا بجوشه کاملا(کیوی آنزیم هایی داره که مانع بسته شدن ژلاتین میشه و باید حتما پخته بشه)
مواد رو کنار بزارید تا از داغی بیوفته
توجه کنید میزان شکر بستگی به شیرینی کیوی ها داره پس میتونید خودتون به سلیقه و میل خودتون کم یا زیادش کنید.
حالا توی مخلوط کن کیوی و خامه رو بریزید و کاملا میکس کنید و در نهایت هم ژله رو بهش اضافه کنید و توی قالب مورد نظرتون بریزید.
بهتره شب تا صبح تو یخچال بمونه که خوب ببنده و راحت از قالب دربیاد.