• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان هل بادام – طرز تهیه نان هل بادام در خانه با روش آسان

    نان هل بادام:

    نان هل بادام

    مواد مورد نیاز:

    • پودر خمیر مایه ۱۰ گرم
    • شکر ۷۵ گرم
    • آب ولرم یک چهارم پیمانه
    • شیر ولرم ۳۳۰ میلی لیتر
    • تخم مرغ دو عدد
    • نمک نصف قاشق چایخوری
    • آرد حدودا ۶۵۰ گرم
    • پودر بادام ۳۰ گرم
    • پودر هل تازه ۲ قاشق چایخوری
    • کره ۶۰ گرم
    • مواد رومال : زرده تخم مرغ ، شکر ، بادام پرک

    طرز تهیه نان هل بادام :

    یک قاشق غذاخوری از شکر بعلاوه آب ولرم و خمیر مایه را مخلوط کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند تا خمیر مایه فعال شود.
    بعد ازینکه روی آب حباب هایی ظاهر شد و از سلامت خمیر مایه اطمینان مطمعن شدید شیر و تخم مرغ را به موادتون اضافه کنید و مخلوط کنید.


    مابقی شکر و هل و پودر بادام و آرد و نمک را به مواد اضافه کنید و بعد هم کره ی نرم را و طبق معمول ورز بدید و خمیر رو درست کنید(با دست یا دستگاه) اگه خمیرچسبنده بود با کنترل آرد بزنید تا جاییکه خمیر به دست نچسبه و در عین حال وقتی فشارش میدین کمی چسبنده هست ( یعنی دقیقا در مرز چسبندگی) اینجوری مطمعن میشیم که آرد اضافه به خورد خمیر ندادیم و نون نرمی خواهیم داشت.خمیر رو در جای گرم با درپوش دو ساعت استراحت بدید.


    بعد از استراحت به هر شکلی دوست دارید بپیچید و دوباره حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانیکه فر گرم میشه استراحت بدید و رومال بزنید.


    توی فر ۱۹۰ درجه تقریبا ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بزارید تا زمانیکه روی نان کاملا طلایی بشه. ( ظرف آب یادتون نره بزارید توی فر)


    من خمیر را به ۴ چانه ی مساوی تقسیم کردم .یکی از شیوه های پیچیدن خمیر رو براتون عکاسی کردم ورق بزنید میبینید.
    این نون خیلی خوش عطر و طعمه

    About The Author