• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک هل گلاب : دستور تهیه کیک هل گلاب خانگی و ساده + نکات کلیدی

    کیک هل گلاب

    رسپی کیک هل گلاب:

    مواد مورد نیاز:

    • تخم مرغ کامل ۳ عدد
    • آرد ۲۸۰ گرم
    • جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
    • بکینگ پودر سه چهارم قاشق چایخوری
    • نمک یک قاشق چایخوری
    • کره یا مارگارین به دمای محیط رسیده ۲۳۰ گرم
    • شکر ۲۷۰ گرم
    • وانیل نصف قاشق چایخوری
    • گلاب نصف پیمانه
    • عرق هل یک قاشق چایخوری
    • سرکه یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه کیک هل گلاب :

    دقت کنید مواد به دمای محیط رسیده باشند، فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید، مواد خشک شامل آرد نمک بکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم مخلوط و الک کنید، قالب مورد نظرتون رو چرب و آرد پاشی کنید


    کره و شکر و وانیل رو با دور تند همزن بزنید تا رنگش روشن بشه و حجیم بشه اصطلاحا، تخم مرغ ها رو دونه دونه به مایه اضافه کنید و هر کدوم رو کامل هم بزنید، نصف مواد خشک رو اضافه کنید تا جاییکه مخلوط یکدست بشه هم بزنید حالا گلاب و بقیه مواد رو اضافه کنید و کمی هم بزنید، حالا توی قالب بریزید و بره توی فر حدود ۴۰ دقیقه بسته به حرارت فر و نوع قالب شما، روی کیک هم با گاناش تزیین شده

    کیک هل گلاب

    About The Author