رسپی کیک هل گلاب:
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ کامل ۳ عدد
- آرد ۲۸۰ گرم
- جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
- بکینگ پودر سه چهارم قاشق چایخوری
- نمک یک قاشق چایخوری
- کره یا مارگارین به دمای محیط رسیده ۲۳۰ گرم
- شکر ۲۷۰ گرم
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- گلاب نصف پیمانه
- عرق هل یک قاشق چایخوری
- سرکه یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک هل گلاب :
دقت کنید مواد به دمای محیط رسیده باشند، فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، مواد خشک شامل آرد نمک بکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم مخلوط و الک کنید، قالب مورد نظرتون رو چرب و آرد پاشی کنید
کره و شکر و وانیل رو با دور تند همزن بزنید تا رنگش روشن بشه و حجیم بشه اصطلاحا، تخم مرغ ها رو دونه دونه به مایه اضافه کنید و هر کدوم رو کامل هم بزنید، نصف مواد خشک رو اضافه کنید تا جاییکه مخلوط یکدست بشه هم بزنید حالا گلاب و بقیه مواد رو اضافه کنید و کمی هم بزنید، حالا توی قالب بریزید و بره توی فر حدود ۴۰ دقیقه بسته به حرارت فر و نوع قالب شما، روی کیک هم با گاناش تزیین شده