کیک ماربل گیلاس و شکلات :
طرز تهیه کیک ماربل گیلاس و شکلات :
مواد مورد نیاز:
- آرد ۲۳۰ گرم
- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- کره به دمای محیط رسیده ۲۳۰ گرم
- شکر سفید ۱۵۰ گرم
- شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ دو عدد
- زرده تخم مرغ ۴ عدد
- باتر میلک دو سوم پیمانه
- وانیل مایع ۱ قاشق سوپخوری
- شکلات نیمه شیرین ۱۰۰ گرم
برای تهیه ی باتر میلک طبق معمول یک لیوان شیر رو کمی گرم میکنیم و یک قاشق سوپخوری سرکه به اون اضافه میکنیم و اجازه میدیم ۱۰ دقیقه بمونه تا دَلَمه بشه.
فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
کره رو با سرعت بالا هم میزنیم تا کرمی رنگ و پوک بشه.شکر ها رو به کره اضافه میکنیم و ۴ دقیقه هم میزنیم سپس تخم مرغ ها و وانیل رو به مخلوط اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم.
مواد خشک رو با هم الک میکنیم و به همراه باتر میلک طی سه مرحله به موادمون اضافه میکنیم و فقط در حد یکنواخت شدن میزنیم نه بیشتر.
یک پیمانه از مواد رو جدا میکنیم
شکلات رو که ذوب کردیم و از داغی افتاده رو به اون یک پیمانه موادمون اضافه و خوب مخلوط میکنیم.
نیمی از مواد رو کف قالب که کاغذ روغنی انداختید بریزید مواد شکلاتی رو به صورت رندوم روش بریزید و بقیه مواد سفید رو روی شکلاتی ها بریزید و به کمک یه قاشق یا چنگال کمی به مواد طرح ابرو بادی بدید.
بعد هم بزارید توی فر حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه( این زمان بسته به میزان داغی فر شما و قطر و پهنای قالبتون داره) وقتی تستر تمیز بیرون اومد از کیک از فر خارج کنید و بزارید کاملا خنک بشه و بعد از قالب بیرون بیارید