• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک ماربل گیلاس و شکلات – طرز تهیه کیک خوشمزه و آسان خانگی

    کیک ماربل گیلاس و شکلات :

    کیک ماربل گیلاس و شکلات

    طرز تهیه کیک ماربل گیلاس و شکلات :

    مواد مورد نیاز:

    • آرد ۲۳۰ گرم
    • بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
    • نمک نصف قاشق چایخوری
    • کره به دمای محیط رسیده ۲۳۰ گرم
    • شکر سفید ۱۵۰ گرم
    • شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
    • تخم مرغ دو عدد
    • زرده تخم مرغ ۴ عدد
    • باتر میلک دو سوم پیمانه
    • وانیل مایع ۱ قاشق سوپخوری
    • شکلات نیمه شیرین ۱۰۰ گرم

    برای تهیه ی باتر میلک طبق معمول یک لیوان شیر رو کمی گرم میکنیم و یک قاشق سوپ‌خوری سرکه به اون اضافه میکنیم و اجازه میدیم ۱۰ دقیقه بمونه تا دَلَمه بشه.
    فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.


    کره رو با سرعت بالا هم میزنیم تا کرمی رنگ و پوک بشه.شکر ها رو به کره اضافه میکنیم و ۴ دقیقه هم میزنیم سپس تخم مرغ ها و وانیل رو به مخلوط اضافه‌ میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم.
    مواد خشک رو با هم الک میکنیم و به همراه باتر میلک طی سه مرحله به موادمون اضافه میکنیم و فقط در حد یکنواخت شدن میزنیم نه بیشتر.


    یک پیمانه از مواد رو جدا میکنیم
    شکلات رو که ذوب کردیم و از داغی افتاده رو به اون یک پیمانه موادمون اضافه و خوب مخلوط میکنیم.
    نیمی از مواد رو کف قالب که کاغذ روغنی انداختید بریزید مواد شکلاتی رو به صورت رندوم روش بریزید و بقیه مواد سفید رو روی شکلاتی ها بریزید و به کمک یه قاشق یا چنگال کمی به مواد طرح ابرو بادی بدید.


    بعد هم بزارید توی فر حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه( این زمان بسته به میزان داغی فر شما و قطر و پهنای قالبتون داره) وقتی تستر تمیز بیرون اومد از کیک از فر خارج کنید و بزارید کاملا خنک بشه و بعد از قالب بیرون بیارید

    About The Author