کیک شیره انگور :
مواد مورد نیاز:
- روغن مایع یک چهارم پیمانه
- کره ذوب شده ۳۰ گرم
- تخم مرغ کامل ۳عدد
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- ارده ۴ قاشق غذاخوری
- شیره یک پیمانه و ۲ قاشق غذاخوری
- آردسفید یک و نیم پیمانه
- پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
- بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک شیره انگور بدون شکر :
فر رو روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید
تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن بزنید تا کمی کف کنه بعد شیره و ارده و روغن و کره رو بهش اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید
آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید نه بیشتر
کف قالب رو کاغذ روغنی بندازید و مواد رو توی قالب بریزید و توی فر گرم شده به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید
من راس ۳۰ دقیقه کیک رو چک میکنم اگه پخته باشه از فر بیرون میارم چون هر چه بیشتر بمونه توی فر رطوبتش رو از دست میده
من شیره انگور استفاده کردم اما شما میتونید از هر شیره ای که دلتون خواست (توت انجیر خرما ) استفاده کنید