• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک لبو خانگی و خوشمزه با روش آسان و سریع

    طرز تهیه کیک لبو

    طرز تهیه کیک لبو:

    مواد مورد نیاز:

    • تخم مرغ ۳ عدد
    • شکر ۱۶۰ گرم یا سه چهارم پیمانه
    • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
    • نمک یک هشتم قاشق چایخوری
    • آبلیمو یک قاشق سوپخوری
    • روغن مایع ۲۰۰ گرم
    • لبوی پخته و کاملا پوره و له شده یک پیمانه( یا کدوحلوایی)
    • آرد ۲۵۰ گرم
    • بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

    طرز تهیه کیک لبو:


    برای پوره لبو، ابتدا لبو رو بپزید بعد توی بلندر بریزید و پالس بزنید و بعد از هر چند تا پالس با قاشق لبو های خورد شده رو به سمت پایین فشار بدید و میتونید دو تا چهار قاشق سوپخوری هم آب به لبو ها اضافه کنید تا کاملا له و یکدست بشن( آب رو با کنترل اضافه کنید و آب زیاد به خورد لبو ندید


    مواد را به دمای محیط برسانید
    فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید
    قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کنید و کنار بگذارید
    تخم مرغ و شکر و وانیل را به مدت ۵ دقیقه با درجه متوسط هم بزنید تا سفید و کشدار شود سپس نمک و روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید.آبلیمو و پوره لبو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید
    آرد و بکینگ پودر را الک کنید و در سه مرحله به مواد اضافه کنید تا یکدست شود


    اگه دوست دارید کیک شما کاکائویی باشه میتونید یک چهارم پیمانه دیگه شکر رو به مواد در ابتدای کار اضافه کنید و همچنین دو قاشق غذاخوری از آرد رو با دو قاشق پودر کاکائو جایگزین کنید
    مواد رو توی قالب بریزید
    زمان پخت بسته به فر شما و نوع قالبتون ۳۰ تا ۵۰ دقیقه هست
    نوش جان
    خوب و خوش و سلامت باشید

    طرز تهیه کیک لبو

    About The Author