طرز تهیه میتلوف گوشت :
مواد مورد نیاز:
- گوشت چرخ کرده مخلوط ۴۰۰ گرم
- هویج رنده ی ریز شده یک عدد متوسط
- تخم مرغ دو عدد
- پودر سوخاری(یا پودر نان) نصف پیمانه
- پیاز رنده شده متوسط یک عدد
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق در صورت تمایل
- جعفری خورد شده دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه میتلوف گوشت :
خوب همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید من همه رو توی غذا ساز میریزم و میکس میکنم تا گلوله بشه و جمع بشه. اگه از غذاساز استفاده نمیکنید بهتره که خیلی خوب ورزش بدید تا چسبندگی لازم رو پیدا کنه بعد هم توی قالب لوف یا حتی قابلمه کوچیک یا هر ظرفی دم دستتون هست رو چرب کنید خوب و مواد رو توش بریزید و صاف و فشرده کنید و بره توی فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه تا یک ساعت
وقتی حس کردید برشته شده درش بیارید
میتونید توی همین مرحله با سس سرو کنید یا مثل من روش پنیر پیتزا بریزید و بزارید توی فر مجددا تا پنیر هم برشته بشه( بله به این میگن مَرَضِ برشته دوستی )
بعدم بیرون بیارید و سس رو اطرافش بریزید و سرو کنید
هم با برنج هم با نون عالیه.
سس میتلوف
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون (اگه طعم دار شده باشه عالیه) توی تابه بریزید و دو قاشق غذاخوری رب رو همراه ادویه ی دلخواه تفت بدید بعد یک قاشق غذا خوری پیاز داغ و رب شاتوت (اگه گیر اوردین حتما بخرید طعمش به شیرین میزنه و طعم غذارو تنظیم میکنه) و نصف لیوان آب قلم( یا آب جوش) به مواد اضافه کنید و غلیظ که شد از روی حرارت بردارید.
رب شاتوت قابل حذفه قطعا
حتی میتونید به جاش از رب انار استفاده کنید که اونم ترکیبش با گوشت محشره.
پاسخ سوالات احتمالی: من رب شاتوت رو از شمال خریدم پارسال