بانت کیک کدو حلوایی و شکلات :
مواد مورد نیاز:
- آرد ۲ و۳/۴ پیمانه
- جوش شیرین ۲ ق غ
- نمک نصف قاشق چایخوری
- دارچین ۱ قاشق چایخوری
- زنجبیل نصف قاشق چایخوری
- ادویه کاری نصف قاشق چایخوری
- روغن مایع ۱ پیمانه
- تخم مرغ بزرگ ۴ عدد
- شکر دانه ریز یک و سه چهارم پیمانه
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- پوره کدو حلوایی ۴۵۰ گرم
- شکلات تخته ای خورد شده یک پیمانه
طرز تهیه بانت کیک کدو حلوایی و شکلات :
مواد خشک شامل آرد و ادویه ها و نمک و جوش شیرین رو با هم مخلوط و الک کنید
تخم مرغ ها و وانیل رو با هم کمی بزنید تا کف کنه و از لختگی در بیاد بعد شکر و پوره کدوحلوایی و روغن رو بهش اضافه کنید و با همزن یک دقیقه هم بزنید (توی رسپی اصلی گفته با همزن دستی) حالا مواد خشک رو یکباره داخل مواد تر بریزید و اروم تا جاییکه مخلوط بشن هم بزنید و در نهایت شکلات تخته ای رو بهش اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
قالب مخصوص بانت کیک رو چرب و آرد پاشی کنید و مواد رو تو بریزید و داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده بزارید حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزه…ممکنه فرایند پخت طولانیتر هم بشه چون این یه کیک سنگینه پس عجله نکنید و نیم ساعت اول بهیچ وجه درب فر رو باز نکنید.
بعد ازینکه چک کردید کیک رو و تستر تمیز بیرون اومد میتونید کیک رو از فر بیرون بیارید و بزارید خوب سرد بشه
توجه کنید که اینجا تستر شما ممکنه به خاطر ذوب شدن شکلات ها شکلاتی بشه در حالیکه کیکتون پخته پس اینم مد نظر داشته باشید اگه تستر شما فقط شکلاتی بود و از مایه کیک خبری نبود پس فرایند پخت کامل شده
اگر هم شکلات نریختید که راحت میتونید تست کنید