آموزش درست کردن دسر موزلی سارما :
مواد مورد نیاز:
- کره ۱۲۵ گرم
- ارد گندم یک دوم پیمانه
- پودر قندیک دوم پیمانه
- ژلاتین دو قاشق غذا خوري
- شیر 2 پیمانه
- وانیل کمی
- بیسکویت پتی بور شکلاتی یک بسته
- موز خرد شده دو عدد
- پودر کاکایو مقداری برا تزیین
طرز تهیه دسر موزلی سارما :
کره را در قابلمه لعابی می ریزیم تا ذوب شود سپس ارد را می ریزیم و کمی تفت میدهیم شیر پودر قند را اضافه کرده تا غلیظ و یکدست شود، از روی حرارت بر می داریم ژلاتین را بن ماری می کنیم داخل مایه می ریزیم و با همزن پنج دقیقه میزنیم
بعد میذاریم تا خنک شه بیسکویت را پودر کرده روی کافذ روغنی پهن میکنیم، مواد را روی بیسکویت می ریزیم صاف می کنیم و رویش موز میریزیم، سپس ارام رول می کنیم و داخل یخچال میگذاریم و بعد برش می دهیم سرو میکننیم، فقط بذارید مواد رو بیسکویت کاملا خنک شه تا راحت رول شه