• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک بیسکوئیت پودینگی : آموزش درست کردن کیک بیسکوئیت خوشمزه

    آموزش درست کردن کیک بیسکوئیت پودینگی:

    مواد مورد نیاز:

    • آرد ۴ ق غ
    • بیسکوییت پتی بور کاکائویی ۲ بسته
    • شیر ۱ لیتر
    • پودر نشاسته (گندم) ۳ ق غ
    • شکر ۳/۴ ل
    • وانیل ۱ ق چ
    • کره ۱ ق غ
    • برای سس شکلاتی
    • خامه صبحانه ۱ پاکت
    • شکلات ۷۰ گرم

    طرز تهیه کیک بیسکوئیت پودینگی:

    خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد. سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.
    برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید.


    نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
    دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید.سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید.


    بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید.
    دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید.
    سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید و یک روز داخل یخچال نگه دارید.

    کیک بیسکوئیت پودینگی

    About The Author